Nousin 8.20. Olisi tehnyt mieli nukkua vielä, mutten ollut nukkunut kunnolla enää moneen tuntiin. #

Kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat, ihan hyvästi. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivityksiä ja purin palapelejä (uusia!). #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin ajelemassa vajaan metsäosuuden myötäpäivään. Vähän liian myöhään lähdin, sillä ehdin vain Auranmajalle, kun taivas meni niin pilveen, ettei sen jälkeen puskissa liikkunut enää mikään, edes rastaat. Korvensuoralle tullessani alkoi jo vettäkin ripsiä, niin että päätin suunnata kotio. #

Alun perinkään en ollut aikonut ajaa kuin Hiukkavaaraan ja sieltä jokirantaa myöten takaisin kaupunkiin, mutta sen viimeisen pätkän kuntorataa jätin nyt siis väliin. Sulloin kamppeet reppuun ja ajelin vaistonvaraisesti ennenajamattomiani teitä, ja aika hyvin osuin Raitotielle. Siellä tihkutti jo, mutta Kaijonharjuun tullessani loppui, eikä täällä kaupungissa vissiin ollut satanutkaan. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipuuroa ja tyhjensin muistikortteja. Jylkynkankaalla amiraali, ja sitä ennen sain viimein selkeän sitruunaperhosenkin, kun siitä tähän asti on ollut vain tuhnukuvia, vaikka niitä lentelee pusikoissa tuon tuostakin. #

Talvikankaalla niin pieni kyynriepu, että ensin luulin sitä isoksi kastemadoksi. Se vaikutti kuolleelta, mutta liikahti kuitenkin vähän kun tikulla kokeilin. Nostin sen tien reunaan, ettei ainakaan tallautuisi. En nähnyt sillä mitään selkeitä ulkoisia vammoja, mutta niska näytti niksahtaneelta. #

Lämmintä oli kyllä lähtiessäni +24, mutta kotiin palatessani enää +19. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.