Nousin 9.37. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, keskinkertaisesti. Kävelin kotiin. #

Mennessäni oli poutaa, salilla ollessani satoi kaatamalla, palatessani satoi enää vähän. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Kirjoittelin tätä. Säädin miniläppäriä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Tein täsmäiskun Elisan putiikkiin (Valkeassa), poimiakseni sieltä 32-gigaisen muistikortin. Eilisiltana olin jo laatinut kamerasta reklamaation, mutta ennen sen lähettämistä tarkistin vielä muistikortin, ja sehän olikin vain kutosluokkalainen, eikä kymppi- niin kuin olin ilman muuta olettanut. Eikä muitakaan kymppiluokkaisia ollut kuin 64-gigaisina. #

Siksi siis nyt uusi, kymppiluokan Samsungin kortti, josta paras tarjous oli Elisalla (9,90). Siellä hyllyssä niillä tuon hintana oli kyllä 24,jotain ja ainut vaihtoehto sille oli 64-gigainen Transcendin kortti (hinta 69,jotain). Tarkistutin Samsungin hinnan myyntiedustajalla, ja 9,90 oli oikein. (Näköjään korttia saisi tällä hetkellä valmistajan verkkokaupastakin samaan hintaan, ilmaisella toimituksella.) #

Maksaessani sitä sain tietysti kaupanpäällisenä liittymäkaupittelua, mutta siihen olin varautunut, ja onnistuin PIN-koodinkin näpyttelemään oikein siitä huolimatta. Edustaja sen sijaan olisi antanut minulle epähuomiossa sen 64-gigaisen kortin mukaan, mutta en tarttunut tilaisuuteen, kun ongelmanihan oli nimenomaan tuon 32-gigaisen puuttuminen. #

Tuon kanssa kameralla ei enää pitäisi olla mitään tekosyitä tilttailla. Keli olisi ollut hyvä testailulle nyt iltapäivälläkin, vaikka ennuste väitti sadetta, jonka takia kävin keskustassakin linja-autokyydillä. #

Muokkaukset #

2020-07-14 19.10.33 2020-07-15 14.33.24 #
Muuttumaton: Tein täsmäiskun Elisan putiikkiin (Valkeassa), poimiakseni sieltä 32-gigaisen muistikortin. Eilisiltana olin jo laatinut kamerasta reklamaation, mutta ennen sen lähettämistä tarkistin vielä muistikortin, ja <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Samsung_MB-MS32D">sehän olikin vain kutosluokkalainen</a>, eikä kymppi- niin kuin olin ilman muuta olettanut. Eikä muitakaan kymppiluokkaisia ollut kuin 64-gigaisina.Muuttumaton: Tein täsmäiskun Elisan putiikkiin (Valkeassa), poimiakseni sieltä 32-gigaisen muistikortin. Eilisiltana olin jo laatinut kamerasta reklamaation, mutta ennen sen lähettämistä tarkistin vielä muistikortin, ja <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Samsung_MB-MS32D">sehän olikin vain kutosluokkalainen</a>, eikä kymppi- niin kuin olin ilman muuta olettanut. Eikä muitakaan kymppiluokkaisia ollut kuin 64-gigaisina.
Poistettu: Siksi siis nyt uusi, <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Samsung_MB-MP32GA">kymppiluokan Samsungin kortti</a>, josta paras tarjous oli Elisalla (9,90). Siellä hyllyssä niillä tuon hintana oli kyllä 24,jotain ja ainut vaihtoehto sille oli 64-gigainen Transcendin kortti (hinta 69,jotain). Tarkistutin Samsungin hinnan myyntiedustajalla, ja 9,90 oli oikein. (Näköjään korttia saisi tällä hetkellä valmistajan verkkokaupastakin samaan hintaan, ilmaisella toimituksella.) Lisätty: Siksi siis nyt uusi, <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Samsung_MB-MP32GA">kymppiluokan Samsungin kortti</a>, josta paras tarjous oli Elisalla (9,90). Siellä hyllyssä niillä tuon hintana oli kyllä 24,jotain ja ainut vaihtoehto sille oli 64-gigainen Transcendin kortti (hinta 69,jotain). Tarkistutin Samsungin hinnan myyntiedustajalla, ja 9,90 oli oikein. (Näköjään <a href="https://web.archive.org/web/20200715112627/https://https://www.samsung.com/fi/memory-storage/evo-microsd-card-95-mbs-sd-adapter/">korttia saisi tällä hetkellä valmistajan verkkokaupastakin samaan hintaan, ilmaisella toimituksella</a>.)
Muuttumaton: Maksaessani sitä sain tietysti kaupanpäällisenä liittymäkaupittelua, mutta siihen olin varautunut, ja onnistuin PIN-koodinkin näpyttelemään oikein siitä huolimatta. Edustaja sen sijaan olisi antanut minulle epähuomiossa sen 64-gigaisen kortin mukaan, mutta en tarttunut tilaisuuteen, kun ongelmanihan oli nimenomaan tuon 32-gigaisen puuttuminen.Muuttumaton: Maksaessani sitä sain tietysti kaupanpäällisenä liittymäkaupittelua, mutta siihen olin varautunut, ja onnistuin PIN-koodinkin näpyttelemään oikein siitä huolimatta. Edustaja sen sijaan olisi antanut minulle epähuomiossa sen 64-gigaisen kortin mukaan, mutta en tarttunut tilaisuuteen, kun ongelmanihan oli nimenomaan tuon 32-gigaisen puuttuminen.

Viihdekulutus #