Eilisiltana oli taas hinkuyskä, ja nokkakin tukossa. Otin Duactin ja tussutin nokkaan Otrivitinia, ja sen jälkeen nukuin ihan hyvin. #

Mutta näin taas unia, ja viimeisessä yritin keksiä käsin paperille kirjoitettavassa päiväkirjassa toimivaa kappalekohtaista ikilinkkijärjestelmää, ja sen intensiivisen pähkäilyn takia heräsin puoli viiden maissa, eikä enää nukuttanut yhtään. (Päädyin systeemiin, jossa jokaiselle kappaleelle annetaan oma, päivän sisällä uniikki #aihetunniste, joka kirjoitetaan kappaleen yläpuolelle, oikealle. Viittaukset ovat sitten muotoa VVVV-KK-PP#aihetunniste.) #

Nousin 4.41. Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, olematon tuuli, lämmin auringonpaiste. #

Kuntoradalle päästyäni otin järkkärin tavalliseen tapaani valmiuteen, ja käynnistin taas kypäräkameran. Radalle oli samaan syssyyn tulossa paku ja kuorma-auto, jotain huoltoukkeleita vissiin. #

Vähän matkaa ajettuani huomasin, että kameran linssinsuojus ei ollut vasemmassa taskussa, jonne sen tavallisesti sujautan. Arvelin pudottaneeni sen heti kamerasta irrottaessani, kun siinä piti samaan aikaan varoa noita autoja, niin huomio oli hajalla. Kolusin repun ja (reppuun jo pakkaamani) takin taskutkin, ei löytynyt. #

Syvällä metsässä piti kaivaa takki repusta ja pukea takaisin päälle, kun siellä puiden varjossa oli sen verran paljon kylmempää. Ehkä samasta syystä ei näkynyt juuri mitään eläimiäkään, edes rastaat eivät vielä olleet kunnolla aktivoituneet. Sananlasku aikaisista linnuista = valhetta. #

Sääskiä oli kyllä paljon, täkäläisiksi. #

Hiukkavaaraan tultuani irrotin kypäräkameran, ja tiltissähän se oli taas. Järkkärin linssinsuojus puolestaan oli materialisoitunut takaisin vasempaan taskuun, jonka olin kolunnut matkan varrella monta kertaa sekä sisä- että ulkopuolelta. #

Aika hidasta tahtia olin ajanut, vaikkei havaintojen takia yhtään pysähdystä tullutkaan, ja aika näännyksissä olin taas loppumatkasta. #

Söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukalan. Lähetin Kärkkäiselle reklamaatiosähköpostia. #

Pötköttelin, tyhjensin syöttenlukijaa ja Youtube-puskuria ja pelasin. #

Söin riisipuuron. Join 3,5 kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. Tankkasin Nutellalla. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +17, palatessani jo +19, mutta enimmäkseen pilvistä, ja heikko tuulikin viilensi niin että oikein hyvä ajokeli. #

Kameroita en ottanut mukaan, ja puhelimenkin pidin repun taskussa koko matkan, mutta eipä ollut kyllä mitään kuvattavaa vieläkään, vaikka näin lämmin ilma. Ei edes hopeatäpliä. Vain paljon sudenkorentoja metsässä, ja kaikkialla valtavat pilvet pikkuitikoita, niin että silmät, suut ja nokkareiät niitä täynnä. #

Nyt ajoin paljon rivakampaa tahtia, ja jaksaminenkin taas paljon parempi kuin ensimmäisellä kierroksella. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kävin suihkussa. Lämmitin ja söin hampurilaiset. Kuorin ja raastoin porkkanoita. Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2020-07-15 20.18.42 2020-07-15 22.04.34 #
Muuttumaton: Eilisiltana oli taas hinkuyskä, ja nokkakin tukossa. Otin Duactin ja tussutin nokkaan Otrivitinia, ja sen jälkeen nukuin ihan hyvin.Muuttumaton: Eilisiltana oli taas hinkuyskä, ja nokkakin tukossa. Otin Duactin ja tussutin nokkaan Otrivitinia, ja sen jälkeen nukuin ihan hyvin.
Poistettu: Mutta näin taas unia, ja viimeisessä yritin keksiä käsin paperille kirjoitettavassa päiväkirjassa toimivaa kappalekohtaista ikilinkkijärjestelmää, ja sen intensiivisen pähkäilyn takia heräsin puoli viiden maissa, eikä enää nukuttanut yhtään. (Päädyin systeemiin, jossa jokaisella kappaleelle annetaan oma, päivän sisällä uniikki #aihetunniste, joka kirjoitetaan kappaleen yläpuolelle, oikealle. Viittaukset ovat sitten muotoa VVVV-KK-PP#aihetunniste.) Lisätty: Mutta näin taas unia, ja viimeisessä yritin keksiä käsin paperille kirjoitettavassa päiväkirjassa toimivaa kappalekohtaista ikilinkkijärjestelmää, ja sen intensiivisen pähkäilyn takia heräsin puoli viiden maissa, eikä enää nukuttanut yhtään. (Päädyin systeemiin, jossa jokaiselle kappaleelle annetaan oma, päivän sisällä uniikki #aihetunniste, joka kirjoitetaan kappaleen yläpuolelle, oikealle. Viittaukset ovat sitten muotoa VVVV-KK-PP#aihetunniste.)
Muuttumaton: Nousin 4.41. Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, olematon tuuli, lämmin auringonpaiste.Muuttumaton: Nousin 4.41. Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, olematon tuuli, lämmin auringonpaiste.

Viihdekulutus #