Näin unta, että löysin rautakaupasta vanhanaikaisia näppylähanskoja, joita ei kuulemma nykyisin (valvetodellisuudessa) saa mistään. Nyt kun tarkistin, niin pitäisi niitä kyllä ainakin Motonetistä löytyä#

Nousin 8.36. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Aamupuuron syötyäni paistoin porkkanapapukalan ja kuorin ja raastoin puoli kiloa porkkanoita. Vein biojätteet molokiin, sitten jatkoin verkon säätämistä. Verkkokaapeleiden kanssa meinasi eilen mennä hermo, kun taas löytyi huonosti toimivia (enintään 100 Mbps:ään kykeneviä), eikä ehjiä ollut kuin niukin naukin sen verran, että sain tukiaseman testattua. #

Kun kaikki alkoi olla jokseenkin järjestyksessä, kävin Prismassa. Olisin ostanut sieltä verkkokaapeleita, mutta sielläkin oli vain huonoja: toisissa niin saatananmoiset lukituspulikat, että tuskin mahtuisivat tuonne Ubiquitin siron ufokupolin alle, toiset taas irtonippuina alalaarissa ja niistä monissa lukitusnipsut jo valmiiksi katkeneet. #

Pitää tilata niitä jostain, ei tämä muuten tästä parane. SATA-kaapeleiden (sekä data- että virta-) kanssa oli sama ongelma aiemmin, eikä sekään korjaantunut ennen kuin tilasin niitä Amazonista kunnon satsit. #

Vettä tihkutti jo mennessäni, ja palatessani sitä jo sateeksi saattoi sanoa, muttei kenkiä kastellut. #

Kotona söin päivällisen, sitten asensin tukiaseman seinälle tilapäisesti kaksipuolisella tarralla. Sen mukana tuli kyllä asennusruuvit, mutta pitää ensin testailla onko se tuossa hyvä, ennen lopullista kiinnitystä. Eikä minulla ole kyllä 6 mm poranterääkään, pitäisi käydä siellä rautakaupassa vissiin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Tein puolisen tuntia lihashuoltoa, sitten imuroin lattian ja ikkunalaudat. Kävin suihkussa. #

Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.