Nousin 8.33. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, keskinkertaisesti, ja lopuksi tunnin lihashuoltoa. Porukkaa oli ehkä vähän tavallista vähemmän. Meneillään oli tavallista perusteellisempi lattioiden siivous. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia. Säädin Wordpressejä (mm. päivitys 5.5:een). #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Muokkaukset #

Wed Aug 12 19:20:46 2020 Thu Aug 13 10:33:30 2020 #
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia. Säädin Wordpressejä (mm. <a href="https://wordpress.org/news/2020/08/eckstine/">päivitys 5.5:een</a>).Muuttumaton: Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia. Säädin Wordpressejä (mm. <a href="https://wordpress.org/news/2020/08/eckstine/">päivitys 5.5:een</a>).
 Lisätty: Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa.

Entertainment consumed #