Nousin 5.41. Väsytti jonkin verran. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +12, pilvistä, onneksi aika olematon tuuli. Paljon rusahtelua puskissa ja muita epämääräisiä havaintoja vain, ja yksi pienehkö tasaisenruskea toukka lyllersi, ja jätin pysähtymättä senkään takia. #

Kotiin palattuani söin päivällisen, sitten pötköttelin, tyhjensin syötteenlukijaa ja täyttelin nonogrammia. #

Koodasin. #

Söin hirssipuuron. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävein ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +16, ja niin tummia pilviä roikkui taivaalla, että arvelin jo sateeksi, muttei onneksi. Loppumatkasta pilviverho vähän jo rakoilikin meren puolelta. Loppujen lopuksi ihan hyvä ajokeli, eikä kovin paljon parempaa joka tapauksessakaan ole luvassa ennen viikonloppua. #

Kuvaamiseen ei kyllä ollut hyvä, mutta eipä ollut paljon kuvattavaakaan, enkä kameraa mukana raahannutkaan. Vain iso toukka ihan loppupäässä, matarakiitäjä. ”Suomen yleisin kiitäjäperhoslaji” (W), mutta komea näky silti. Aikuistakaan en ole koskaan nähnyt, ja olisi kyllä hienoa nähdä sekin. #

Toukka oli ehkä vähän laihempi kuin viimevuotinen horsmakiitäjä.  #

Kotona kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset ja viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #