Nousin tasan kahdeksalta. Vähän väsytti, kroppaa eniten. #

Kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat, keskinkertaisesti. Porukkaa oli yhtä paljon kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Koodasin. Join 4 kupillista kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, ohutta pilveä, ja heikko, lämmin itätuuli. Lämmin auringonpaiste, mutta varjopaikoissa sen verran vilpoista, ettei tänään varmaan t-paitasillaan olisi tarjennut. #

Punatulkkuja näkyy Auranmajan jälkeen siinä yhdellä lyhyellä pätkällä nyt taas. Tänään vain yksi, eilen useampia. #

Kotiin palattuani huomasin hukanneeni matkakortin. Varmaan Hiukkavaarassa putosi, kun vilkaisin puhelinta, ja kortti oli samassa taskussa. #

Panin ajokamppeet pyykkikoneeseen pyörimään. Kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Ripustin pyykit. #

Muokkaukset #

2020-09-29 20.14.03 2022-06-26 19.35.23 #
Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, ohutta pilveä, ja heikko, lämmin itätuuli. Lämmin auringonpaiste, mutta varjopaikoissa sen verran vilpoista, ettei tänään varmaan t-paitasillaan olisi tarjennut.Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, ohutta pilveä, ja heikko, lämmin itätuuli. Lämmin auringonpaiste, mutta varjopaikoissa sen verran vilpoista, ettei tänään varmaan t-paitasillaan olisi tarjennut.
Poistettu: Punatulkkuja näkyy Auranmajan jälkeen siinä yhdellä lyhyellä pätkällä nyt taas. Tänään vain yksi, eilen useampia. Lisätty: Punatulkkuja näkyy <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0756&mlon=25.5686#map=15/65.0756/25.5686">Auranmajan jälkeen siinä yhdellä lyhyellä pätkällä</a> nyt taas. Tänään vain yksi, eilen useampia.
Muuttumaton: Kotiin palattuani huomasin hukanneeni matkakortin. Varmaan Hiukkavaarassa putosi, kun vilkaisin puhelinta, ja kortti oli samassa taskussa.Muuttumaton: Kotiin palattuani huomasin hukanneeni matkakortin. Varmaan Hiukkavaarassa putosi, kun vilkaisin puhelinta, ja kortti oli samassa taskussa.
2020-09-29 19.04.00 2020-09-29 20.14.03 #
Muuttumaton: Kotiin palattuani huomasin hukanneeni matkakortin. Varmaan Hiukkavaarassa putosi, kun vilkaisin puhelinta, ja kortti oli samassa taskussa.Muuttumaton: Kotiin palattuani huomasin hukanneeni matkakortin. Varmaan Hiukkavaarassa putosi, kun vilkaisin puhelinta, ja kortti oli samassa taskussa.
Poistettu: Kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Lisätty: Panin ajokamppeet pyykkikoneeseen pyörimään. Kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Ripustin pyykit.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.