Nousin 8.07. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset (heikot), ja lopuksi kolme varttia lihashuoltoa. #

Kotimatkalla poikkesin kirpputorilla etsimässä lautasia ja lusikoita. Lautaset olivat liian pieniä, lusikoita ei ollut lainkaan. #

Kotiin palattuani söin päivällisen ja lämmitin porkkanpapukalapihvit. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +12, umpipilvistä ja heikko, lämmin tuuli eteläkaakosta. Erinomainen ajokeli, joskin olin pitkän välikerran verran ylipukeutunut, ja aurinkolaseilla vähän liian hämärää jo. Pitäisi olla ne ei-aurinko-ajolasit. #

Hietasaaren lampaat oli viety pois, muistaakseni jo toissa viikolla, mutta nyt vasta muistin kirjata ylös. #

Korttia ei näkynyt, mutta enpä kyllä niin kuvitellutkaan. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Muokkaukset #

2020-09-30 18.31.24 2020-10-01 12.46.41 #
Muuttumaton: Kotimatkalla poikkesin <a href="http://www.kirppikset.info/kirppikset/kirppis-aarrearkku">kirpputorilla</a> etsimässä lautasia ja lusikoita. Lautaset olivat liian pieniä, lusikoita ei ollut lainkaan.Muuttumaton: Kotimatkalla poikkesin <a href="http://www.kirppikset.info/kirppikset/kirppis-aarrearkku">kirpputorilla</a> etsimässä lautasia ja lusikoita. Lautaset olivat liian pieniä, lusikoita ei ollut lainkaan.
Poistettu: Kotiin palattuani söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. Lisätty: Kotiin palattuani söin päivällisen ja lämmitin porkkanpapukalapihvit. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin.
Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +12, umpipilvistä ja heikko, lämmin tuuli eteläkaakosta. Erinomainen ajokeli, joskin olin pitkän välikerran verran ylipukeutunut, ja aurinkolaseilla vähän liian hämärää jo. Pitäisi olla ne ei-aurinko-ajolasit.Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +12, umpipilvistä ja heikko, lämmin tuuli eteläkaakosta. Erinomainen ajokeli, joskin olin pitkän välikerran verran ylipukeutunut, ja aurinkolaseilla vähän liian hämärää jo. Pitäisi olla ne ei-aurinko-ajolasit.

Viihdekulutus #