Nousin 6.00. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Poljin kovan sisäpyöräilyn. Viimeisessä osiossa olin taas aika sipissä. #

20 minuutin keskitehoennätys 200 W. Taidan viimeinkin käsittää nuo Garminin lukemat: se näyttää sitä FTP:tä minkä olen pyörän tietokoneeseen syöttänyt. Automaattitunnistus on kyllä päällä, mutta ehkä se ei päivitä sitä, jos pyörään syöttämäni lukema on isompi kuin Garminin arvio. Esim. tuolla tämän päiväisellä keskiteholla laskennallinen FTP olisi 190 W, mutta pyörään olin syöttänyt 220 W. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa. Söin makaronia ja jauhelihakastiketta. #

Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria ja täyttelin nonogrammia. #

Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. Ohjelmoin pyykkikoneen. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävelin Limingantullin Prismaan ja kannoin sieltä selkä vääränä repullisen ruokaa tänne. #

Pikisaaren sillalla peloton varis, joka kohdalleen tullessani pudotti nokastaan tikun, ja jäi katselemaan minua sen näköisenä, kuin olisi odottanut minun reaktiotani. Reagoin säikähdyksellä, kun se varis vaikutti niin inhimilliseltä, ja tilanne oli niin odottamaton. #

Panin loputkin vaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Venyttelin koivet. Söin piirakkaa. #

Tutkin Garminin sykevyön paristotilannetta. Se käy edelleen ensimmäisellä CR2032-paristollaan, joka näin ollen on kestänyt jo yli kaksinkertaisen ajan verrattuna siihen mitä CR2025 Polarin vyössä. Pätkäisi kuitenkin mittauksen tuossa palatessani hetkeksi, joten voi olla paristonvaihto kohta paikallaan. (Garmin idioottimaisesti ei näytä jäljellä olevaa varausta missään.) #

Ripustin pyykit. #

Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2020-10-24 19.17.06 2020-10-25 18.01.18 #
Muuttumaton: Kävelin Limingantullin Prismaan ja kannoin sieltä selkä vääränä repullisen ruokaa tänne.Muuttumaton: Kävelin Limingantullin Prismaan ja kannoin sieltä selkä vääränä repullisen ruokaa tänne.
 Lisätty: Pikisaaren sillalla peloton varis, joka kohdalleen tullessani pudotti nokastaan tikun, ja jäi katselemaan minua sen näköisenä, kuin olisi odottanut minun reaktiotani. Reagoin säikähdyksellä, kun se varis vaikutti niin inhimilliseltä, ja tilanne oli niin odottamaton.
Muuttumaton: Panin loputkin vaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Venyttelin koivet. Söin piirakkaa.Muuttumaton: Panin loputkin vaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Venyttelin koivet. Söin piirakkaa.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.