Nousin 8.13. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Keitin pottuja ja kananmunia, paistoin kaalikanan ja silppusin salaatin. #

Asensin ongelma-SSD:t takaisin pöytäkoneeseen. Kytkin toisen uudella SATA-kaapelilla, mutta toisen jätin entiselleen, koska uudet kaapelit ovat klipsillisiä, ja emolevyn päässä liittimet ovat muutoinkin hankalassa paikassa. #

Hain Prismasta (toisen) repullisen ruokaa. #

Söin piirakanlopun. Join 4 kupillista kahvia. Dokumentoin levyasemia. #

Tuon uudella kaapelilla kytkemäni SSD:n SMART-tiedoista löysin ehkä nyt viimein todisteita sen syyllisyydestä: ”Number of Reported Uncorrectable Errors” = 1. Ei järin iso lukema, mutta mitään muutakaan ei tähän mennessä ole löytynyt. #

Kiristelin laverin jalat. Yhdestä mutterista meni kulmat muhjuksi, ja vasta siitä tuli nyt mieleen, että olishan tähän voinu kierrelukitetta (Loctite tm.) ostaa jo ajat sitten. #

Jatkoin Stack Exchange -kysymyksen laatimista, mutta se alkaa olla täyttänyt tarkoituksensa ilman postaamistakin, eli setvinyt tämän levyongelman päässäni järjestykseen, joten tein siitä vain muistikortin kanbaniin. #

Leikkasin parran ja kävin saunassa. #

Järjestelin virtuaalikoneita. #

Viihdekulutus #