Näin unta, että saksalainen vaihto-oppilas (tjsp.) oli kovasti kiinnostunut elämästäni, ja kyseli kaikenlaista, mutta saksani oli niin unohduksissa, että jouduin miettimään suunnilleen joka toista sanaa aina puoli minuuttia. (Oikeasti se ei ihan niin unohduksissa ole, muttei kyllä kovin paljon parempaakaan.) #

Nousin 5.41. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Pyöritin pöytäkoneella memtestiä yön yli, mutta aamulla en saanut näyttöön signaalia, joten tulokset jäivät näkemättä. Memtest totteli kuitenkin esciä, joten ei ilmeisesti ollut kaatunut. Panin sen pyörimään uudestaan ja jätin näytön nyt päälle. #

Kävelin salille. Oli satanut vähän lunta. #

Poljin rankan tuntuisen sisäpyöräilyn, mutta FTP putosi viimeviikkoisesta 209 wattiin (2,55 W/kg). #

Bluetooth-lähetin toimi, mutta kuulokkeista puolestaan nyt akku loppui, ja jouduin vekslaamaan lankakuulokkeiden kanssa kesken rankimman osion. Pitää ohjelmoida niiden lataaminen aina edellisillaksi. Ihan hyvä toisaalta, eipähän tarvi arpoa sen lataamisen kanssa sitten (tarvisko? eikö? pitäiskö silti varalta?). #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Söin riisipuuron. #

Pötköttelin, luin päivityksiä ja täyttelin nonogrammin. #

Join 5 kupillista kahvia. Hoitelin silppuhommia. Muistitesti ei ollut löytänyt ongelmia, joskin oli ehtinyt pyöriäkin vain puolitoista kierrosta kun lopetin sen. Panin läppärin (jossa toinen irto-SSDeistä) pyörittämään muistitestiä. #

Kävin kävelyllä ja mennen tullen Prismassa. +1, lämpenevää, heikko lumisade lähtiessäni. Hyvin oli aurattu. #

Kotiin palattuani panin riisitattarin kiehumaan ja kävin suihkussa. Olin ohjelmoinut pyykkikoneen, mutta unohtanut käynnistää ohjelman (ajastimen), joten ohjelmoin sen uudestaan (ilman viivettä) ja käynnistin. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Vaihdoin läppäriin toisen SSD:n ja panin sen taas pyörittämään muistitestiä. Edellisen levyn kanssa oli pyörinyt kaksi kierrosta ongelmitta. Lisäsin loput rääsyt pyykkikoneeseen. #

Allekirjoitin nipun kansalaisaloitteita. #

Olin reaktiomaisesti sulkenut pyykkikoneen vesihanan pyykkejä lisätessäni, joten se oli taas jumissa (4E-koodi). #

Tilasin S-apteekista Antepsinia. Ilmainen toimitus valinnaiseen toimituspisteeseen ja muutenkin varsin kätevä, varsinkin verrattuna vakiapteekkini etämyyntiviritelmään: #

”Lataamalla puhelimeesi Remomedi-sovelluksen Google Play kaupasta tai Apple Storesta voit nyt tilata video- tai äänipuhelun välityksellä reseptilääkkeet ja muut apteekkituotteet helposti apteekiltamme. Ostokset voi maksaa sovelluksella mobiilimaksuna, jolloin tilauksen voi noutaa Linnanmaan Prismassa sijaitsevasta apteekin noutolokerikosta.” #

Linnanmaan apteekki #

J. K. S. J. J. Jamesonilla olisi tuohon sopiva reaktio#

Viihdekulutus #