Nousin 7.18. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta jalat tuntuivat vieläkin raskailta. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja ojentajat, kohtalaisesti. Porukkaa oli vähän eilistä enemmän. #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, pikaisesti suihkussa, ja vein pyykit pyörimään. Pesupallo putosi koneesta pyykkiä ladatessani, ja enin osa pyykkipulverista levisi lattialle. En jaksanut hakea lisää vaan pesin sillä minkä kohokuviolattialta sain kourillani takaisin palloon kauhottua. #

Söin riisipuuron. Pötköttelin ja luin päivityksiä. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Pötköttelin ja täyttelin nonogrammia. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. Apteekin lähetys piti noutaa infopisteen Postista, ja sinne oli pitkä jono. Vielä kertaakaan ei ole Prisman automaattiin tilaamani paketti sinne automaattiin mahtunut, mutta toki silti paljon kätevämpi sieltä viereisestä postipisteestä silti noutaa kuin Tuiran S-marketista, jonne muihin lähistön automaatteihin tilaamani paketit aina menevät. #

Kotiin palattuani kävin taas suihkussa, sitten söin päivällisen. Jatkoin silppuhommia. #

Viihdekulutus #