Eilisiltana yritin katsella Tohtori Outolempiä (Areenasta), mutta ei siitä taaskaan tullut mitään. Se on niin kuin sen olisi tehnyt avaruusolento, joka on nähnyt ihmiskunnan kaikki komediat, mutta jolta puuttuu huumorintaju aivan kokonaan. Puitteet ovat satiiriset, mutta mitään hauskaa ei tapahdu. #

Tämän takia luulin myös (vielä eilen), että Outolempi on Mel Brooksin ohjaama, koska Brooksin elokuvista puhutaan samalla lailla ohjelmalistauksissa komedioina, vaikka niitä katsellessa tekisi enimmäkseen mieleni vain itkeä tylsyydestä. #

Muistan kuinka lapsena katselin Outolempiä, ja tulin hyvin pian siihen tulokseen, että ei tämä ollutkaan komedia niin kuin olin luullut, vaan joku A-studion kaltainen tylsä aikuisten ohjelma (joskin fiktiivinen). #

Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Keitin kananmunia, keitin pottuja, paistoin kaalikanan ja silppusin salaatin. #

Kävin Prismassa, ostin ruokaa melkein kuudellakympillä. #

Söin piirakanlopun. Join 3,5 kupillista kahvia. Vastailin mielipidekyselyihin. Jäljitin Firefoxin Twitter-bugia#

Kävin saunassa. #

Räätälöin Ubuntun asennuslevyä. #

Viihdekulutus #