Nousin 5.39. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Nenä tuntui vielä aika karstaiselta (ei niistynyt tyhjäksi kävelymatkan aikana), mutta poljin kuitenkin (Garminin mukaan) viimeviikkoista paremman sisäpyöräilyn: FTP 219 wattia (2,67 W/kg). #

Langattomissa vehkeissäkin piisasi akku tällä kertaa, mutta niiden kytkeminen keskenään yhteen ei meinannut onnistua, ja enin osa lämmittelyosiosta meni sen kanssa tapellessa. Mutta sitten toisensa taas löydettyään toimivat kyllä hyvin loppuun asti. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Pötköttelin, luin päivityksiä ja täyttelin nonogrammin. #

Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Söin päivällisen. Ohjelmoin pyykkikoneen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä, menomatkalla poikkesin Prisman vessassa. -2, heikko tuuli, mitätön lumisade. #

Kotiin palattuani venyttelin koivet, kävin suihkussa ja panin loputkin vaatteet pyykkikoneeseen pyörimään. Söin piirakkaa. #

Pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. #

Ripustin pyykit. #

Aioin seuraavaksi pyöräyttää virtuaalikoneen testatakseni, että olisiko levypakan räjähdys saattanut johtua ohjelmistobugista, ja juuri silloin ilmestyi Ubuntu-päivityksiä, joiden muutoslokissa LP #1907262: raid10: discard leads to corrupted file system#

”🤦” #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.