Nousin 8.22. Ei väsyttänyt. #

Keitin potut ja kananmunat, silppusin salaatin ja paistoin hirvikaalen. #

Kävelin keräyspaikalle kierrättämään muovia, ja sieltä K-rautaan. #

Siellä oli hyvät valikoimat, ja nokkela keräyssysteemikin, jossa irtotavaraa myydään pussikoon mukaan: pussin hinnalla saa niin paljon tavaraa kuin salpapussiin mahtuu niin, että sen pussin saa vielä kiinnikin. Painatettu ohjetaulukin oli hyvin selkeä. Ensimmäisestä ohjeesta tosin oli tussattu ”haluamasi”-sana yli ja tilalle kirjoitettu ”sopiva” (”valitse haluamasi sopiva pussi”). #

2,95 euron pussiin sain 70-millisiä pultteja mahtumaan 8 kappaletta. Paljon kalliimpaa kuin Prisman punnitustavara, mutta Prisman valikoima oli paska, ja siellä ainoat pussit olivat hedelmäpussin kokoisia (joskaan mikäänhän ei estä käyttämästä omia, eikä siellä pusseittain veloitetakaan). #

Henkilökuntaa K-raudassa laskin ainakin puolen tusinaa, mutta asiakkaita ei ollut senkään vertaa. #

Pakkasta -7 ja edelleen kiristyvää. #

Kotona asensin pari irrottamaani laverinjalkaa paikoilleen. Kahteen jäljellä olevaan vaihdan pultit ja mutterit vasta sitten, kun ne seuraavan kerran ovat kiristystä vailla. Entisten irrotus vaatii vasarointia, johon sisältyy pieni särkymisriski, enkä halua nukkua lattialla nyt yhtään enempää. #

Söin piirakanlopun. Join 5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Hoitelin sekalaisia sysadminhommia. #

Leikkasin tukan ja kävin saunassa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.