Nousin 7.37. Väsytti aika lailla, mutta niin kova nälkä taas, ettei nukkumisesta tullut enää mitään. #

Keitin munia ja pottuja, silppusin salaatin ja paistoin kaalikanan. Paistoin ja söin pottusiivuja (”sipsejä”). #

Kiristin loputkin laverin jalat nylocmuttereilla ja uusilla pulteilla. Viimeksi asentamani olivat perkeleet nyt jo löystyneet, joten kiristin nekin uudestaan, ja lisäsin nyt kaikkiin vielä toiset (nylocittomat) mutterit perään. #

Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria ja täyttelin nonogrammin (paprikoita). #

Söin piirakanlopun. Join 5 kupillista kahvia. Tutkin, miten paljon levytilaa AVIFilla voisi säästää. Näköjään yhtä paljon kuin x265:llä videoissa, mutta apuohjelmien tuki on toistaiseksi sen verran heikkoa, ettei vielä kannata mitään massaoperaatioita tehdä. (Vain selaimet osaavat näyttää, ja niistäkään Firefox vielä tätä kirjoittaessani oletusarvoisesti ei.) #

Koodasin. #

Kävin saunassa. #

Viihdekulutus #