Näin unta, että kuvasin eläimiä (etelässä jossain, ehkä Kirkkonummella). Näin punarinnan, joka kosionäytöksenä tippui taivaalta melkein maahan saakka. #

Tietääkseni ne eivät oikeasti näin tee (tie punarintanaaraan sydämeen käy ilmeisesti vatsan kautta), mutta muistan jossain luonto-ohjelmassa joskus nähneeni jonkin lajin tätä valekuolemaa harrastavan. Ruskosuohaukka ainakin, vähän niin kuin. #

Nousin 7.55. Ei väsyttänyt kovin paljon, vaikka olin nukkunut aika katkonaisesti viimeiset tunnit. Etureidessä vispasi elohiiri, ja olkapäässä toinen. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja ojentajat, kohtalaisesti. Porukkaa oli vähän enemmän kuin viime viikolla. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. #

Söin päivällisen. Join 4 kupillista kahvia. Hoitelin kauan lojuneita kanbankortteja pois päiväjärjestyksestä, mm. lahjoitin puhetta. Ei siinä kauan mennyt, mutta helvetinmoinen kynnys, kun olen periaatteesta mykkä#

Lueskelin neuroverkkojen alkeista#

Pötköttelin, katselin iltapäiväsafaria ja täyttelin nonogrammia. #

Tekaisin SID-version Der Dritte Raumin Hale Boppista. Joku oli jo valmiiksi tehnyt MIDI-version, jonka muunsin SWM:ksi SID-Wizardin SWMConvertilla. #

Muokkaukset

Mon Jan 11 20:29:57 2021 Tue Jan 18 11:41:56 2022
Muuttumaton: Nousin 7.55. Ei väsyttänyt kovin paljon, vaikka olin nukkunut aika katkonaisesti viimeiset tunnit. Etureidessä vispasi elohiiri, ja olkapäässä toinen.Muuttumaton: Nousin 7.55. Ei väsyttänyt kovin paljon, vaikka olin nukkunut aika katkonaisesti viimeiset tunnit. Etureidessä vispasi elohiiri, ja olkapäässä toinen.
Poistettu: Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, kohtalaisesti. Porukkaa oli vähän enemmän kuin viime viikolla. Lisätty: Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja ojentajat, kohtalaisesti. Porukkaa oli vähän enemmän kuin viime viikolla.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia.