Nousin 7.11. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Pakkasta oli enemmän kuin eilisaamuna, niin että se sen ympäri sumplintani meni kyllä mönkään. Tuulta ei kuitenkaan onneksi enää juuri yhtään. #

Tein rintaa ja hauikset, keskinkertaisesti. Porukkaa oli saman verran kuin aiemminkin tällä viikolla. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten taistelin taas langattoman verkon kanssa. Ubiquiti sössinyt jotain päivityksessä, ja 4.3.24.11355-firmiksen ketjussa on paljon vihaisia käyttäjiä. Onneksi edellisversion palautus onnistui ihan ongelmitta, ja nyt (4.3.21.11325:llä) Android-kaukosäätimet löytävät taas Kodi-läppärinkin. #

Pötköttelin, tyhjensin syötteenlukijaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävelin podcastmutkan kautta Prismaan. Pakkanen lämpenee, enää 16 astetta, mutta ajattelin säästää jalkoja huomiselle. #

Aloitin The Lovecraft Investigationsin. Tässä on jo kovasti yritystä sellaisen fake true crimen suuntaan, jollaista The White Vaultia kuunnellessani aina haaveilen. Edelleen kuitenkin aivan liian sliipattua. #

Tuntuu fiktion tekijöille olevan aivan ylivoimaisen vaikeaa se, mikä oikean faktapodcastin tekijöille on kaikkein helpointa, eli laadun sössiminen. Vähintäänkin haastattelujen dialogi pitäisi improvisoida. Voi olla vähän Ritari Ässä -efektiä, mutta Stella Polariksen Vapaa pudotus on muistini mukaan se malli, jolla nämä pitäisi tehdä. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin 2 kiloa porkkanoita. #

Jatkoin koodaamista. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.