Nousin 5.56. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Poljin taas Highly Impacting -sisäpyöräilyn (4,4 / 5), mutta FTP viimeviikkoistakin huonompi 203 (2,46 W/kg). 20 minuutin keskiteho silti 199 W, eli enemmän kuin marraskuussa, jolloin FTP oli 219 W. Ota näistä taas selvää. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria ja täyttelin nonogrammia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Päivitin palveluita. Join 3,5 kupillista kahvia. Ohjelmoin pyykkikoneen. #

Kävin kävelyllä ja mennen tullen Prismassa. Pakkasta lähtiessäni enää 7 astetta, mutta kotiin palatessani oli kirinyt taas -10:een. #

Kaitoväylän Kaijonlahden-päässä kymmenittäin variksia puiden oksilla. Tässä joku aiempi päivä siellä samalla paikalla tien yli lensi useampi kymmenen naakkaa, ensin Pyykösjärven puolelta Kaijonlahden puolelle, sitten takaisin. #

Lopetin The Lovecraft Investigationsin. Jo toinen jakso peräjälkeen uskomattoman feikkiä draamaa, joka muka sattunut tallentumaan äänitteelle. Käsittämätöntä perseilyä, kun toisaalta monetkin podcast-kliseet tuntuivat olevan varsin hyvin hallussa. #

Vaihdoin Devil’s Teethiin, ja siirtymä oli aika jännä, kun tässäkin on kyse katoamisesta, johon liittyy okkultismi- ja salaliittohuhuja; kuvittelin vasiten, että tämäkin on fiktiota, mutta paljon paremmin tehtyä kuin tuo Lovecraft. #

Alkoi kylläkin rönsyillä aika lailla loppua kohden, mutta tulipa toisaalta kuultua melkoisen päättäväisestä itsemurhaajasta#

”He said he would go to the unused water tower, in the Watchung wilderness reserve, mount the stairs that encircle it, and climb over the eight‐foot chain link fence at the top. As he hung by one hand over the edge, he would slash his wrist with a knife. He said he would not slash his wrist first because that might prevent him from climbing the fence.” #

Kotiin palattuani panin riisiä kiehumaan, loputkin pyykit pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. Ripustin pyykit. #

Viihdekulutus #