Nousin 7.41. Väsytti jonkin verran. #

Keitin kananmunia ja pottuja, silppusin salaatin ja paistoin hirvikaalen. #

Kävin Prismassa ostamassa (mm.) sen uuden pariston sykevyölle. Pois tullessani rupesin muistelemaan, että en minä kyllä sitä patteria kassalla piipannut, ja sinne korin pohjallehan se oli jäänyt, perkele, että hukkareissu siltä osin. #

Kotiin palattuani söin salaattia ja piirakanlopun, sitten pötköttelin, täyttelin nonogrammia ja tyhjensin Youtube-puskuria. Sain hepulikohtauksen Neil Armstrongia koelennättäneen insinöörin käärmejutusta#

Join 5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Ovikelloa soitteli naapuri, asiallisen oloinen nuori kaveri. Kyseli havaintoja häiriökäyttäytymisestä, jollaista kuulemma ilmennyt heidän ovellaan. En ole nähnyt, en edes mitään epäilyttäviä tyyppejä tässä ihan lähiaikoina. #

Pesutuvan vierasvarauskirjassa on kyllä silloin tällöin ollut samalla tavalla keskenkasvuisen tekemisiltä vaikuttanutta riipustelua (mutta tämäkin tuli mieleen vasta nyt, jälkikäteen, eikä kyllä välttämättä mitenkään tuohon tapaukseen liitykään). #

Kävin saunassa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.