Nousin 5.35. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Poljin viimeviikkoista roimasti paremman FTP-tuloksen: 224 W, 2,74 W/kg (20 minuutin keskiteho 201 W). Paljaina watteina vähän vähemmän kuin viimekesäinen ennätys, mutta W/kg:na tämänpäiväinen taitaa olla ennätys. #

Kaikkien aikojen isoimmat lukemat kylläkin sain kesken jääneestä suorituksesta (FTP 230 W, 2,80 W/kg, ja 20 minuutin keskiteho vain 188 W). Mutta epäilen, että Garmin laskee nuo lukemat jotenkin koko suoritteen ajalta sen sijaan, että poimisi sieltä sen parhaimman 20 minuutin jakson, joten nämä kesken jääneen lukemat eivät siten ole vertailukelpoisia kokopitkien suoritteiden lukemieni kanssa. #

Se selittäisi sitäkin, että Garminin viisipykäläisellä asteikolla en pääse edes keskitasolle. Pitäisi joskus kokeilla yksi 20-minuuttinen, niin kuin FTP käsittääkseni oikeasti mitataan. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Hoitelin silppuhommia. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Ajattelin ostaa mokkapaloja (pakka moloja), mutta koska Linnanmaan Prismassa on yhä jatkuvan remontin takia supistetut valikoimat, niin kävelin Limingantullin Prismaan ajatellen, että siellä todennäköisemmin niitä on, mutta vain yksi ainua rasia oli sielläkin. #

-10 °, hiljalleen pakastumaan päin, ja heikko mutta hyinen tuuli, palatessani osin vastainen. #

Panin riisiä kiehumaan, loputkin pyykit pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Pötköttelin ja katselin putkeen Th3Birdmanin EWW CinemaSinsiä#

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #