Nousin 5.37. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Poljin ohjelman taas kolmessa osassa, ja nyt niistä keskimmäisen (rankimman) 5 minuuttia pidempänä, jotta Garmin mittaisi 20 minuutin keskitehon. Mutta vain 204 wattia oli se, FTP 206. Viimeisestä osiosta tuli parempi FTP-tulos, 213 W (2,57 W/kg), vaikka 20 minuutin keskiteho siinä vain 183 W, joten se siitäkin teoriasta#

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Pötköttelin, tyhjensin syötteenlukijaa, täyttelin nonogrammia. Ohjelmoin pyykkikoneen, hoitelin silppuhommia. Söin piirakkaa. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Ekselöintini teki näköjään cameon Orionin eilisessä lähetyksessä (@11:25; Yle näköjään rikkonut ajankohtalinkitykset). #

Olen etsinyt ulkoilupukua, enkä ole löytänyt, mutta nyt löysinkin tuolta omasta kaapista! Muistin kyllä, että siellä sellainen on, mutta muistin sen olevan yhtä persreikäinen kuin tuo, jolla olen tämän talven kulkenut. Vaan ei ollut, olikin ihan hyvä. #

Vielä pitäisi uusi toppapuku löytää, kun sekin entinen on resuperse. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. -3 °, selkeää. Remonttihässäkän takia ei löytynyt minkäänlaista riisiä, ja fetasalaattijuustotilannekin kuin New Yorkissa#

Kuuntelin (mm.) Tähtitaivas nytin, ja mietin, että Markku Poutasen ääni ja puhetapa on kyllä äärimmäisen miellyttävä, kuin jollain Pikku Kakkosen live action -joulutonttuhahmolla. Eikä siis yhtään lässyttävä, vaan sellainen superystävällinen, superviisas, ja hieman (muttei ärsyttävän) hajamielinen. #

Undisclosedista puolestaan opin Hole in the Horn Buckista, ja tuosta sen Wikipedia-artikkelista sitten vielä sen, että näitä kauriinsarvia pannaan kummallisuuspisteytysperusteiseen paremmuusjärjestykseen. #

Kotiin palattuani panin riisiä kiehumaan, loputkin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Ripustin pyykit. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #