Heräsin yhdeksältä, kun tukiasema päätti hypätä seinältä. Kuulosti paljon isommalta katastrofilta kuin mitä oli, varsinkin kun se putosi vain pöydälle asti, ehkä puolisen metriä. #

Kiinnitin sen alkujaan tilapäisratkaisuna kaksipuolisella tarralla odottelemaan päätöstä lopullisesta sijainnista, mutta kun en sille sitä alkuperäisasemointia parempaakaan paikkaa keksinyt, niin siinä samassa paikassa se on tarraratkaisullaan pysynyt tähän saakka. Asennuksessa tarvittavaa poranterääkään en ole vieläkään hankkinut. #

Keitin pottuja ja kananmunia, silppusin salaatin ja paistoin kaalikanan. Söin piirakanlopun. #

Kävin Tokmannilla. Pyörällä menin! On se kyllä mahtavaa, sen lähemmäs lentämisen vapautta ja vauhtia ei varmaan voi päästä. #

Takarengas on niin sileä, että pitää eksplisiittisesti pyytää sen ulkokumen vaihto tulevassa huollossa. Se oli ihan sileä jo viime keväänä, mutta eivät olleet sitä silloin vaihtaneet, ja kyllä se kesäkeleillä vieläkin menettelisi, mutta enhän minä kokonaan sulille asti malta odotella#

Selkenevää ja lämpenevää, palatessani jo +1 °. #

Ostin poranteräsarjan (19-osainen Magnum-merkkinen, 11,99 eur) ja mustia plasebomaskeja (Veniz, 5 kpl 9,90 eur; norm. 15,90). Jälkimmäiset piti pestä ennen käyttöä, joten kotiin palattuani panin ne pyykkikoneeseen pyörimään yhdessä eilen pyykistä unohtuneiden pitkien kalsareiden kanssa. #

Asensin tukiaseman tuonne pöydän takana olevalle seinälle. #

Kupolin muotoinen tukiasema (Ubiquitin UAP-AC-Lite) seinällä, kuvan edustalla tietokoneen näytön yläreuna

Alkuperäisessä (tarrakiinnitteisessä) sijainnissa johto oli siististi seinälevyjen välissä, mutta asennuskehikon ruuveista ylin ja alin olisivat osuneet samaan rakoseen, eikä se niin olisi onnistunut (ruuvit ovat lyhyet), joten siirtää piti. #

Imuroin lopuksi asennusroskat lattialta, ja saman tien vähän lattioita muutenkin, ja tietokoneen pölysuodattimet. #

Mr. Tokmannin paskamaskeista ensimmäinen oli hajonnut jo ensipesussa (jollei ollut jo pakasta ottaessani). Värinpäästövaroituskaan ei ollut turha, sillä valkoinen pesupussi oli värjäytynyt tummanharmaaksi. #

Musta kangasmaski, jonka oikeanpuoleinen korvalenkki katkennut

Join 5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Koodasin. #

Leikkasin tukan ja kävin saunassa. #

Viihdekulutus #