Nousin 6.45. Väsytti vähäsen, alakroppaa vähän enemmänkin. #

Kävelin salille. Tein selkää ja olkapäät, keskinkertaisesti, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Atleettisen näköinen pyöräilijä suksipussin kanssa tuli Alppitieltä ja kysyi kellonaikaa (11.03). Liekö oman urheilukellonsa unohtanut, ja halusi kirjata pyöräilysuoritteestakin dataa, projisoin. #

Kävin suihkussa. Keitin kananmunia, paistoin porkkanapapukalan. Söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Söin päivällisen. Ei ollut vatsavaivoja enää viime yönä. #

Syödessäni katselin tavalliseen tapaani samalla Youtubea, ja sattui taas sama ilmiö mikä joskus aiemminkin: kun käänsin katseeni hetkeksi käteni liikuttamaan lusikkaan, aivoni tulkitsi sen videon kuvataajuusmuutoksena (”jaahas, tämä osio on 60 kuvaa sekunnissa, kun tähän asti video oli 30 fps”). #

Toinen pöytäkoneen kiintolevyistä oksenteli virheilmoituksia. Viime viikolla oli yksi viallinen tiedosto, nyt jo satoja, ja kuolema naksui. Keskeytin varmuuskopioinnin, vekslasin SATA-kaapeleita, ja sitten se naksuja jo heittikin henkensä tyystin. 10 kuukautta käyttöönotosta, joten valmistajan takuun pitäisi olla yhä voimassa. #

Irrotin naksu(vaina)jan ja panin koneen palauttamaan tiedostoja varmuuskopioista. #

Vastasin kaupungin kyselyyn energiankulutuksesta#

Viihdekulutus #