Vatta oli taas kipiä yöllä. #

Nousin 6.46. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein rintaa, ihan hyvästi, ja hauikset, keskinkertaisesti. Porukkaa oli vähän vähemmän kuin aiemmin viikolla. #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Joonas soitteli. #

Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Söin riisipuuron. #

Siirsin rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Säädin sähköpostisuodatinta. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Olkapää kipeytyi taas tänään salin jälkeen, enkä yhtään tiedä että mistä liikkeistä, kun ei se niitä tehdessä mitään oireillut. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Järjestelin podcasteja. #

Kävin Limingantullin Prismassa. +1,5 °, selkeää. Asvalttia paljaana jo niin paljon, että pikku pyörälenkin voisi pian tehdä! #

Pikisaarentien varrella lumikinoksessa oli pieni valkoinen nelikopteri, lennättäj[iä]ä ei näkynyt. Rantareitin risteyksessä oli pari poikain polkupyörää parkissa, olisko ehkä niiden omistajilta karannut se kopteri. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Paistoin kasvispiirakan. #

Muokkaukset #

2021-03-25 20.44.44 2021-03-26 16.38.00 #
Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. +1,5 °, selkeää. Asvalttia paljaana jo niin paljon, että pikku pyörälenkin voisi pian tehdä!Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. +1,5 °, selkeää. Asvalttia paljaana jo niin paljon, että pikku pyörälenkin voisi pian tehdä!
 Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.01802&mlon=25.45564#map=17/65.01802/25.45564">Pikisaarentien varrella lumikinoksessa</a> oli pieni valkoinen nelikopteri, lennättäj[iä]ä ei näkynyt. <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.01668&mlon=25.45945#map=17/65.01668/25.45945">Rantareitin risteyksessä</a> oli pari poikain polkupyörää parkissa, olisko ehkä niiden omistajilta karannut se kopteri.
Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Paistoin kasvispiirakan.Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Paistoin kasvispiirakan.

Viihdekulutus #