Nilkka oli yöllä kipeä. Kolhin sen eilen tuolin kulmaan, venytellessäni. #

Nousin 7.43. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, keskinkertaisesti, ja ojentajat, kohtalaisesti. Porukkaa oli taas aika paljon. Uusi Smith-teline oli asennettu, nyt niitä on kaksi. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. Nenä niin tukkoinen, että haittasi keskittymistä. #

Söin päivällisen. Maha kipeytyi siinä, mutta ei suinkaan se härkäpapurouhekaan niin myrkyllistä voi olla. Pötköttelin vähän aikaa, luin päivityksiä. #

Join 4 kupillista kahvia. Koodasin. Vastasin kyselyyn älypuhelimista. #

Panin konetiskiainetabletin jämän vessanpönttöön, annoin vaikuttaa puoli tuntia, ja sitten laskin perään minuutin ajan niin kuumaa vettä kuin käsisuihkusta lähtee. Se pöntön putki on aina vetänyt vähän huonosti, siis jo ennen pöntön vaihtamistakin. Enimmäkseen toimii normaalisti, mutta vähintään kerran viikossa vesi nousee selvästi aina vedon yhteydessä. Sitten lopulta pönttö nielaisee kunnolla, ja sen jälkeen toimii taas jokusen päivän ongelmitta. #

Viikonloppuna etsin Amazonista yksinkertaista sentrifugia, jolla lingota jämät deodoranttipullon pohjalta, mutta ei siellä Amazonissa ollut kuin ammattilaisvehkeitä. Kokeilin nyt salaattilinkoa, mutta ei se kovin hyvin siihen soveltunut. #

Viihdekulutus #