Näin unta, jossa maistelin Murkku- ja Amppari-mehujäitä. Unessa ne olivat samannimisiin juomiin perustuvia uutuuksia, eli päinvastoin kuin valveissa. Mehujäät olivat minusta aika laimean makuisia juomiin verrattuina. #

Nousin 9.28. Aika hyvin olin nukkunut, mutta jalkoja olisi tehnyt mieli vieläkin lepuuttaa. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Keitin pottuja ja kananmunia, paistoin kaalipapukanan ja silppusin salaatin. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Tiskiainekapsulin sulamisongelman aiheuttaja löytyi: käyttäjän virhe. On viime aikoina tullut pari kertaa nojailtua sitä astianpesukoneen ohjauspaneelia vasten koneen ollessa käynnissä, jolloin siitä on kuulunut piippaus. Nyt hoksin, että se piippaus on aiheutunut All In One -tablettinapin (vahingossa) painalluksesta, ja kun nyt panin sen AIO-kapselitoiminnon takaisin päälle ennen pesua, niin kapseli liukeni taas ongelmitta. #

Vessanpöntön pykiminenkään ei ole toistunut sen jälkeen, kun tein sille sen pesuainekapselikäsittelyn. #

Join 5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemiä, sitten Mattermost-bottia. #

Kävin saunassa. #

Kohtalaisen hyvä ajelukeli olisi ollut, joskin aika kova tuuli, eikä näillä jaloilla tehnyt mieli. #

Viihdekulutus #