Nousin 8.06. Ei väsyttänyt juurikaan, kumma kyllä. #

Keitin potut. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Kävin sunnuntaiajelulla. Lähtiessäni +3 ja pilvistä, mutta selkeni tunnissa kokonaan. Tuulta ei juurikaan. #

Vein muovia keräykseen, sieltä ajelin joen eteläpuolta Poikkimaantien sillalle ja sieltä kokeeksi Plaanaojanpolulle Poikkimaantien länsi-/pohjoispuolta, kun vakiolenkillä ruukaan alittaa Poikkimaantien siinä vähän aiemmin, vesitornin kohdalla. Huonompi reitti se tänään testaamani oli, kuten kartan perusteella olin arvellutkin (joskin vaikutti hämärästi tutulta, joten lienen kokeillut sen joskus aiemminkin). #

Sieltä olin aikonut jatkaa Plaanaojanpolkua kaupunkiin päin, mutta se olikin baanan Maikkulan-osuuden rakentamisen takia suljettu, joten palasin takaisin päin, ja ajelin Raitotien viertä Linnanmaan Prismaan. #

Kotiin palattuani pesin pyörästä enimmät ravat ja nostin parvekkeelle kuivumaan. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Söin piirakanlopun. Silppusin salaatin, paistoin kaalipapukanan. #

Muistin nyt huuhtoa härkäpapurouheen. Viime viikolla en muistanut, mutta ei se silti aiheuttanut enemmän (tai vähemmän) vatsavaivoja. Maistui vain aika saippuaiselta. (Se on vissiin huuhtomattoman rouheen ominaismaku; en siis sentään saippualla ruukaa sitä pestä.) #

Kokeilin vihannesleikkuria jäävuorisalaattiin ja fetaankin nyt. Jäävuorisalaatin kanssa se ei ollut kovin hyvä. Fetan se pilkkoi kyllä hyvin, mutta fetanmurusia haaskautui paljon enemmän (leikkurin kolosiin) kuin veitsellä veistäen. #

Join 5 kupillista kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Vähän äksöniä näköjään taas ollut täällä aamulla. Eilisiltana kuului pamaus jostain lähistöltä, ja heti perään poliisin sireenit. Jodelissa siitä spekuloitiin silloin, mutta mitään tietoa ei tuntunut kellään olevan, eikä tänään enää missään senkään vertaa. Linnankadun tapauskaan tuskin liittyy. #

Kävin saunassa. #

Ikkunashoppailin pyöräilyliivejä. #

Koodasin. #

Viihdekulutus #