Nukuin hyvin. Näin kyllä paljon unia, muttei juuri mitään häiritsevää. Viimeiseksi kuvasin taas perhosia. #

Nousin 7.50. Ei väsyttänyt. #

Keitin ja pakastin hirssipuuron. Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja katselin aamusafarin viimeiset minuutit. #

Vein jätteitä molokiin, muovia keräykseen ja hain Prismasta (mm.) 4 kiloa pakastemarjoja. #

Muovinkeräyspaikalle on nyt pari viime kertaa joutunut kiertämään Talvitien, Kuokkatien ja vesitornin kautta, kun metsikön läpi kulkeva tie ja Tarmontien jatke on otettu tietöiden (ilmeisesti Iskon eritasoliittymän rakentamisen) käyttöön. Urheilukentän vieritse olisi lyhyempi matka, mutten koskaan muista sitä tietyötä. #

Vajaa +14 °, kohtalainen tuuli, enimmäkseen pilvistä. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin ulkoiluttamassa kameraa liitokiekkokolopalloradan ympäri. Huono valo oli enimmäkseen yhä, ja tuuli, mutta sainpa pari (tälle kesälle) uutta lajia, ja yhden toukan. Matarakiitäjä taas, joita tähän mennessä kuvaamistani isoista toukista on ollut 3/4. #

Kehrääjäkoita oli aivan tolkuttomat määrät, suunnilleen kaikkien ohdakkeiden jokaisella lehdellä. Yhdessä kuvassa vahingossa taustalla joku omituinen pökäle, josta en ole varma edes että onko se eläin vai joku kasvin osa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten perkasin kuvat. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #