Alkuyön nukuin hyvin, mutta kahden maissa heräsin käymään kusella, enkä sen jälkeen meinannut oikein saada unta. Sen vähän, mitä sain, näin lievästi kummallisia unia. #

Nousin 5.39. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Kohtalainen pohjoistuuli, enimmäkseen selkeää, lähtiessäni vajaan +5, palatessani reilun +6 °. Ei perhosia, eikä paljon muutakaan, ei edes pyitä. Pikkulintuja lähinnä, variksia ja harakoita. Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, silppusin salaatin ja sitten söin päivällisen. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Lueskelin pre-commitin ohjeita. Vaikuttaa vähän turhan järeältä tykiltä yhden miehen operaatioihini; pitäydyn omissa pre-commit-skripteissäni toistaiseksi. #

Söin piirakkaa. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen uudestaan, koska tuuli oli kääntynyt vain luoteiseksi, ja yhtä kova kuin aamulla. Lähtiessäni +8 ° ja selkeää edelleen, palatessani jo +10 °. #

Pari sudenkorentoa näkyi taas (ennen metsää), ja sirkatkin muutamin paikoin jo soittelivat. Heikinharjussa taas neitoperhonen, suunnilleen samassa kohtaa kuin viimeksi. Kalimenojan mutkan jälkeen päästäisenraato, ja vähän matkaa sen jälkeen pyykin pyyhki pientareelta lentoon, ja vähän ennen vastavalosuoraa kyykin kyykki pientareella#

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Asensin banaanikärpäsansaan uudet houkutinmehut (valkoviinietikkaa ja limemehua). Entisen punaviinitilkan pinnalla kasvoi hometta, ja muovikorkkien keräysastiakin (tyhjä Maustemestan maustepurkki) tuntui vetävän kärpäsiä paremmin. #

Neuvoin isää liittymäasioissa. Venyttelin pohkeet. Ripustin pyykit. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #