Nousin 7.34. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Jumppasin olkapäät. Keitin potut, silppusin salaatin, paistoin kaalipapukanan. #

Irrotin pikkulevyn ulkoisesta asemasta ja kytkin levypalvelimen SATA-laajennukseen. Sitä varten piti IDE-levypakka siirtää alimpaan asemapaikkaan kotelossa, koska molemmat kotelon jäljellä olleet 3,5 tuuman asemapaikat on muotoiltu niin idioottimaisesti, ettei niihin mahdu täysikokoinen 3,5 tuuman kiintolevy. #

Testailin lepotilaa, koska se on aika olennainen osa tuon toimintaa (sen pitää herätä aina öisin tekemään palvelimen varmuuskopioita, ja nukahtaa sitten taas hommien päätyttyä). Nyt testatessani se aina heti torkahdettuaan heräsi välittömästi ilman ärsykkeitä, ja kerkesin jo käydä BIOSissakin säätämässä (PCIe-laitteiden herätyssignaalit pois päältä), mutta sitten keksin, että vika oli näppäimistössä. Eli kun irrotin sen juuri ennen torkutusta, kone jäi nukuksiin kuten pitääkin. Vissiin lähettää jotain härösignaaleita tuo Logitechin rupunäppäimistö#

Söin gnäkkileipää ja purkillisen simpukoita. Vein jätteitä molokiin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Siirtelin dataa levypalvelimella. Koodasin. #

Kävin saunassa. #

Viihdekulutus #