Kilometrikisa olikin näköjään päättynyt jo tämän viikon keskiviikkona, enkä ollut vielä kirjannut maanantain lenkkiä, kun luulin, että aikaa on vielä ensi viikonloppuun. No, tulihan tuota ihan nokko silti: #

Kilometrit ja ajopäivät

Kilometrejä yhteensä: 6 553,8 km (lihasvoimalla 6 553,8 km, sähköavusteisesti 0,0 km)
Ajopäiviä yhteensä: 98 päivää
Kilometrejä per ajopäivä: 66,9 km / pv  #

Kilokalorit

Kilokaloreja kulutettu yhteensä: 182 915 kcal
Kilokalorit laskettu: 98 päivälle
Kilokaloreja per päivä: 1 866 kcal/pv #

Kilokalorit arvioidaan vain lihasvoimin ajetuista kilometreistä. Laskennassa käytetään antamiasi taustatietoja, joita voit päivittää milloin tahansa. Kulutustiedot päivittyvät aina kun lisäät uuden kilometrikirjauksen tai päivität olemassa olevaa kilometrikirjausta. Antamasi taustatiedot ja kilokaloriarviot näkyvät vain sinulle itsellesi. #

Ja Effin yhteistulokset#

Piensarjan sijoitus
103
Joukkueen keskiarvo
1 927,2 km/hlö
Kilometrit yhteensä
11 563,0 km
Pyöräilypäivien keskiarvo
38,00 pv/hlö
Pyöräilypäivät yhteensä
228
Bensaa säästetty
809 litraa
CO2 säästetty
2 022 kg

Päivitetty: 26.09.2021 16:17 #

Muokkaukset #

2021-09-26 15.46.50 2022-09-25 11.12.50 #
Muuttumaton: <br><br>Muuttumaton: <br><br>
Poistettu: <small class="gray">Kilokalorit arvioidaan vain lihasvoimin ajetuista kilometreistä. Laskennassa käytetään antamiasi <a href="/accounts/profile/">taustatietoja</a>, joita voit päivittää milloin tahansa. Kulutustiedot päivittyvät aina kun lisäät uuden kilometrikirjauksen tai päivität olemassa olevaa kilometrikirjausta. Antamasi taustatiedot ja kilokaloriarviot näkyvät vain sinulle itsellesi.</small></p></blockquote> Lisätty: <small class="gray">Kilokalorit arvioidaan vain lihasvoimin ajetuista kilometreistä. Laskennassa käytetään antamiasi <a href="https://https://www.kilometrikisa.fi/accounts/profile/">taustatietoja</a>, joita voit päivittää milloin tahansa. Kulutustiedot päivittyvät aina kun lisäät uuden kilometrikirjauksen tai päivität olemassa olevaa kilometrikirjausta. Antamasi taustatiedot ja kilokaloriarviot näkyvät vain sinulle itsellesi.</small></p></blockquote>
Muuttumaton: Ja <a href="https://www.kilometrikisa.fi/teams/electronic-frontier-finland-effi-ry/">Effin yhteistulokset</a>:Muuttumaton: Ja <a href="https://www.kilometrikisa.fi/teams/electronic-frontier-finland-effi-ry/">Effin yhteistulokset</a>: