Nousin 6.30. Väsytti vähäsen. #

Vedenkeitin oli ollut koko yön päällä (tyhjänä), hyvä kun ei polttanut koko taloa. Ei se (keitin) kyllä järin kuumakaan ollut. Samasta syystä tosin varmaan myöskään sen automaattinen sammutus ei ollut toiminut, vaikka vettä keittäessä toimiikin. Ehkä lämpötila-anturi on jossain ylempänä, eikä lämpene tarpeeksi, kun vain kuiva pohja kuumuu. #

Muutaman kerran tuota on tapahtunut aiemminkin, mutta tähän mennessä olen sen huomannut aina melkein välittömästi. Muistini mukaan nämä kaikki tapaukset ovat kuitenkin olleet suunnilleen tässä viimeisen vuoden sisällä. Ehkä virtakatkaisija on mennyt huonoksi niin, että jää herkästi välitilaan, josta sitten naksahtaa takaisin päälle. #

Pitää varmuuden vuoksi jatkossa aina nostaa se kannu pois istukasta käytön jälkeen, niin ei ainakaan saa virtaa. Voisi myös hommata senkin virtajohdolle älypistorasian, jonka sitten ohjelmoida sammumaan yöksi ja aina kun poistun kotoa. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti selkää, rintaa, ojentajat ja hauikset, ja lopuksi kolme varttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin kävelyllä. +3 °, pilvistä, heikko tai kohtalainen tuuli. Palasin tallin mutkasta samaa reittiä takaisin, koska Raitotien varrella oli jo eilen viheliäisen liukasta. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Panin kesäkurpitsarisoton tulille. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #