Nousin 9.54. Ei väsyttänyt. #

Keitin potut. Jumppasin olkapäät. Söin aamupuuron. Paistoin kaalipapukanan, silppusin salaatin. Fetan sijasta palastelin salaattiin vegaanikönttiä. Ainakin oli koostumukseltaan helpompaa, vähemmän murustuvaa leikattavaa kuin Rainbow-salaattijuusto, joskin tietysti myös silkkaa kovaa rasvaa proteiinin sijasta. #

Puolenpäivän jälkeen iski jo kolmas internetkatko tässä lyhyen ajan sisällä! Ehkä (toivottavasti) suorittavat Log4Shell-hätäpaikkauksia DNA:llakin. Ainakin ensimmäinen näistä osui ajallisesti yhteen ensimmäisten korjauspaikkojen julkaisun kanssa (sikäli kuin Wikipedian tieto pitää paikkansa). #

Purnasin S-ryhmälle S-kaupatin paskuudesta#

Päivitin virtuaalikoneita. Säädin langatonta verkkoa. #

Kävin suihkussa. #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Viihdekulutus #