Nousin 5.13. Väsytti vähäsen. Viimeiset unet olivat taas ”en kykene heräämään, vaikka olen tietoinen kaikesta ympärilläni, ja näenkin kaiken vaikka silmät ovat kiinni” -halvausunia. #

Kävelin salille. Vakiopyörä oli taas virroissa, vaikka aiemmin koko viikon oli virratta. Garminin mukaan poljin overreachingisti pitkästä aikaa, vaikkei tuo kyllä paljon tavallista pahemmalta tuntunut, eikä pyörän tehomittarikaan tällä kertaa seonnut (niin kuin viimeksi). #

20mmapkin vain 209 W ja FTP 226 W (2,78 W/kg), eli samaa luokkaa edellisten vertailukelpoisten lukemien (joulukuulta) kanssa. Syke kyllä oli tavallista korkeammalla, sen huomasin. Palautumisajaksi Garmin arpoi 3,5 vuorokautta. #

Connectin FTP-kuvaajan ulkoasuakin on näköjään päivitetty (vrt. entinen), mutta luokittelun logiikka on kyllä QA-puolella jäänyt testaamatta. #

Kävelin kotiin. Panin hikipyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin hirssipuuron, venyttelin pohkeet. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Kirjoittelin tätä. Korjasin Wireguardin porttiohjauksen (se olikin tietysti UDP eikä TCP, joksi sen jostain syystä olin asettanut). #

Ripustin pyykit. Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Ekselöin sähkölaskuja, ja, jos oikein ekselöin, niin, kuten arvelinkin, vaikka viime aikoina pörssisähkön hinta on raketoinut, niin aiemmat, pitkät halvan sähkön jaksot kompensoivat sitä niin paljon, että tällä hetkellä tilanne vastaa sitä, kuin jos olisin tämän nykyisen sopimuksen sijasta silloin reilut kolme vuotta sitten tehnyt kiinteähintaisen sopimuksen sillä senhetkisellä yksikköhinnalla. #

Palkkikuvaaja. X-akselilla kokonaislukuja 1…39, y-akselilla luvut 0,00…7,00. Vasemmalta palkit alkavat hieman yli 6,00:n pitkinä, laskevat x-akselin puolivälin kohdalla alle 5,00:n ja nousevat lopussa taas niin, että viimeinen palkki on hieman yli 6,00:n.
Keskimääräinen yksikköhinta (snt/kWh) edellisten 40 kuukauden ajalta

Kehittyy toki tuosta nyt sitten edelleen kalliimmaksi, jos nykyinen pörssikurssi pysyy. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni -18 °, palatessani enää -15 °, enimmäkseen pilvistä, olematon tuuli. Mennessäni kuukamo Pikisaaren yllä, palatessani yhtäkkinen sumupilvi Nuottasaarentiellä#

Garmin alkoi varoitella sykeanturin pariston olevan loppumassa. Tuskin sekään selittää tuota aamuista ylisuoritusta, kun sykekäppyrä siltä ajalta on kyllä ihan kunnossa (ei heittelehdi älyttömästi). #

Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. #

Söin päivällisen. Venyttelin pohkeet. Ripustin pyykit. #

Seurailin Webbin käyttöönottoasetusten viimeistelyä samalla kun itse viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

Wed Apr 20 20:02:29 2022 Wed Apr 20 20:02:39 2022 #
Muuttumaton: Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni -18&#160;°, palatessani enää -15&#160;°, enimmäkseen pilvistä, olematon tuuli. Mennessäni <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/kuunsirppi-pikisaaren-ylla.jpg">kuukamo Pikisaaren yllä</a>, palatessani yhtäkkinen <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/sumua-nuottasaarentiella.jpg">sumupilvi Nuottasaarentiellä</a>.Muuttumaton: Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni -18&#160;°, palatessani enää -15&#160;°, enimmäkseen pilvistä, olematon tuuli. Mennessäni <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/kuunsirppi-pikisaaren-ylla.jpg">kuukamo Pikisaaren yllä</a>, palatessani yhtäkkinen <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/sumua-nuottasaarentiella.jpg">sumupilvi Nuottasaarentiellä</a>.
Poistettu: Garmin alkoi varoittella <a href="https://marginaa.li/2021/09/30/30-syyskuuta-2021/#post37951-p4-ce6mbs312dsl7mbmeqgpqr8ka">sykeanturin pariston</a> olevan loppumassa. Tuskin sekään selittää tuota aamuista ylisuoritusta, kun sykekäppyrä siltä ajalta on kyllä ihan kunnossa (ei heittelehdi älyttömästi). Lisätty: Garmin alkoi varoitella <a href="https://marginaa.li/2021/09/30/30-syyskuuta-2021/#post37951-p4-ce6mbs312dsl7mbmeqgpqr8ka">sykeanturin pariston</a> olevan loppumassa. Tuskin sekään selittää tuota aamuista ylisuoritusta, kun sykekäppyrä siltä ajalta on kyllä ihan kunnossa (ei heittelehdi älyttömästi).
Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa.Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa.
Sat Jan 8 20:53:45 2022 Wed Apr 20 20:02:29 2022 #
Muuttumaton: Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni -18&#160;°, palatessani enää -15&#160;°, enimmäkseen pilvistä, olematon tuuli. Mennessäni <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/kuunsirppi-pikisaaren-ylla.jpg">kuukamo Pikisaaren yllä</a>, palatessani yhtäkkinen <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/sumua-nuottasaarentiella.jpg">sumupilvi Nuottasaarentiellä</a>.Muuttumaton: Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni -18&#160;°, palatessani enää -15&#160;°, enimmäkseen pilvistä, olematon tuuli. Mennessäni <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/kuunsirppi-pikisaaren-ylla.jpg">kuukamo Pikisaaren yllä</a>, palatessani yhtäkkinen <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2022/01/sumua-nuottasaarentiella.jpg">sumupilvi Nuottasaarentiellä</a>.
Poistettu: Garmin alkoi varoittella sykeanturin pariston olevan loppumassa. Tuskin sekään selittää tuota aamuista ylisuoritusta, kun sykekäppyrä siltä ajalta on kyllä ihan kunnossa (ei heittelehdi älyttömästi). Lisätty: Garmin alkoi varoittella <a href="https://marginaa.li/2021/09/30/30-syyskuuta-2021/#post37951-p4-ce6mbs312dsl7mbmeqgpqr8ka">sykeanturin pariston</a> olevan loppumassa. Tuskin sekään selittää tuota aamuista ylisuoritusta, kun sykekäppyrä siltä ajalta on kyllä ihan kunnossa (ei heittelehdi älyttömästi).
Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa.Muuttumaton: Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa.

Viihdekulutus #