Näin unta, että Janne halusi kaivaa montun jonnekin ihan tiettyyn suuntaan (jossain Pyhäntien varrella). Ohjasin (puuta suuntamerkkinä käyttäen) velipojan sinne haluamaansa paikkaan, ja heti kaivamisen alettua sieltä kuntan alta löytyi läpinäkyvään muovipussiin pakattuja vaatteita. Vaikutti minusta todistusaineiston kätköltä, vaikka tyhmä se kyllä semmoinen rikollinen on, joka polttamisen sijasta piilottaa vaatteensa. #

Toisessa unessa söin riisipuuroa suoraan saavin kokoisesta kattilasta, jossa olin sen keittänyt. Puuron seassa oli (keltaisia) koivunlehtiä. Olin vissiin keittänyt puuron ulkona, syksyllä. #

Nousin 5.10. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Kävelin salille. Pihalla oli melkein puolimetrinen kinos, ja yhäkin sateli. #

Tappelin taas kauan pyörän sähköjen kanssa, ja sitten vielä kuulokkeiden kanssa (ei millään meinannut löytää lähetintä), ja vaikka pyörään sähköt aluksi tulikin, niin se simahti sitten taas kesken ensimmäisen osion. Vasta siinä vaiheessa huomasin, että joku oli vaihtanut niiden pyörien järjestystä siellä, ja tämä oli se ei-vakiopyörä. #

(Tämäkin kuulostaa näin kerrottuna ihan unelta, mutta oli kuitenkin täyttä totta, ainakin oletan.) #

Hyppäsin sitten siihen vakiopyörään ja poljin sillä loput. Sekään ei kuitenkaan lähettänyt kierros- tai teholukemia Garminiin, tai sitten Garmin oli luovuttanut niiden suhteen polkiessani vielä sillä toisella, jossa ne aiemman kokemuksen perusteella eivät toimi koskaan. #

Ihan rankan tuntuista oli kuitenkin. Vähän jopa tavallista rankemman, sillä viimeisessä osiossa olin jo ihan sippi. #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla, mutta siellä oli koko aamupäivä varattua. Lapioin lumet parvekkeelta ja ulko-oven edustalta. #

Panin hikipyykit omaan koneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin leivät ja hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Kirjoittelin tätä. Ripustin pyykit. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. -5 ° ja yhä lauhtumaan päin, ennusteen navakkaa heikomman tuntuinen tuuli, pilvistä, mennessäni lumisadetta, loppui jossain vaiheessa. #

Hietasaaren rantaosuus oli auraamaton, joten oikaisin Vaaskiventien kautta, jonka senkin auraus oli vasta aluillaan. Siinä tien varrella katumaasturimieheltä putosi taiteltu A4. Noukin sen ja ojensin hänelle. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Kirjoittelin tätä. #

Sähkön halvuttua panin neljänkympin pyykit pyörimään. #

Söin piirakkaa. Katselin Hammer-Holmesin#

Ripustin pyykit. #

Viihdekulutus #