Nousin 6.58. Väsytti vähäsen. #

Keitin potut, kananmunat ja riisipuuron, paistoin kaalipapukanan ja silppusin salaatin. #

Jumppasin olkapäät. #

Leikkasin tukan, ja kävin halpasähkösaunassa (< 2 snt/kWh). #

Söin aamupuuron. Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Eilen kuuntelin Mindscapen Stephen Wolfram -jakson. Mikäli yhtään mitään ymmärsin, niin ilmeisesti Wolframin tämän hetken hankkeen tarkoituksena on kehittää eräänlainen universumin koodi, josta sitten voitaisiin rakentaa kaikki luonnonlait. Tämä puhuttelee tietysti koodarisieluani, ja tuo perusidea voi hyvinkin olla hyödyllinen. #

Kuulosti vain minusta siltä, että universumin koodin sijasta Wolframin (& al) kehitelmä on pikemminkin vain uusi universaali koodi, eli sillä voidaan (vaivoin) kuvata jo tunnettuja lakeja. Vahvinta todistusaineistoa lähestymistavan toimivuudesta olisivat nimenomaan koodista johdettujen lakien (testattavat) poikkeamat tunnetuista laeista. Lähimmäksi tätä vaikutti pääsevän Wolframin ennuste, että kvanttialgoritmeilla ei tule olemaan niille luvattuja nopeusetuja, joskin senkin perustelut vaikuttivat hyvin epäilyttäviltä. #

Kuuntelin myös Anyman Runningia (via Orion), ja mietin, että ei tuo Kate Bushin ääni niin huono ollutkaan kuin muistin, ennen kuin hoksin, että tämä olikin (Meg Myersin laulama) cover. #

Muokkaukset #

2022-02-06 20.23.29 2022-02-12 10.58.47 #
Poistettu: 5. helmikuuta 2022 Lisätty: 6. helmikuuta 2022
Muuttumaton: Nousin 6.58. Väsytti vähäsen.Muuttumaton: Nousin 6.58. Väsytti vähäsen.

Viihdekulutus #