Unessa näin monarkkiperhosen, ja sitten jonkun toisen, nokkosen ja hopeatäplän sekoituselta näyttävän (oranssi pohjaväri, yläpinta tummakuvioinen, alapinta melkein kuvioton). #

Nousin 5.29. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Valoisaa oli jo silloin. #

Pyörässä oli sähköt, mutta se wattimittari sekosi taas samassa kohtaa niin, että vertailukelpoisia lukemia en taaskaan saanut. Ihan kohtalaisen rankalta tuntui kuitenkin, vaikka ehkä vähän viimeviikkoista vähemmän. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten söin leivät ja hirssipuuron. Kävin pesutuvalla uudestaan, ja kun siellä ei taaskaan edellisten vuorojen varaaja ollut koneita käyttänyt, vein omat pyykkini sinne pyörimään. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Siirsin rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Kirjoittelin tätä. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullissa hakemassa kolmosrokotteen ja sitten Prismassa. #

Piikille (tai sieltä pois) ei ollut senkään vertaa jonoa kuin edelliskerroilla. Yhtä sujuvaa toimintaa edelleen (päivänselvät opasteet ja opastajat), ja tuo uusi piikityshuonekin (Nuottasaarentie 5) on mulle Ouluhallia kätevämmässä sijainnissa tuolla kauppamatkan varrella. #

Sain valita käytettävät aineet, joten otin vaihtelun vuoksi Comirnatya. Ei Modernassakaan mitään vikaa ole (päinvastoin, sen kahden annoksen suojakin on Pfizeria kestävämpi), mutta THL:n mukaan ”rokotettava saa jopa paremman suojan silloin, kun hänelle annetaan kolmantena annoksena eri rokotevalmistetta kuin mitä hän on saanut ensimmäisenä ja toisena annoksena.” #

Eli optimointia, optimointia. Jospa tuolla nyt taas pärjäis seuraavat pual vuat. #

-6 °, kohtalainen lounaistuuli, selkeää, aurinkolasit tarpeen mennen tullen. #

Nallikarissa oli iha hitoksee porukkaa. Liekö hiihtoloma nyt tai jotain. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Viimeistelin tämän. #

Lievä vilutus, tai ainakaan huppari ei tuntunut liian kuumalta, mutta voi kyllä olla pelkkää luulotautia, kun en tiedä voiko sivuvaikutuksia ilmaantua jo näin pian (muualle kuin piikityskäteen). Nokka kyllä on taas ruvella pakkasesta ja niistelystä. #

Viihdekulutus #