Nousin 5.22. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Ohjelmanäyttö toimi, mutta kuulokkeita en saanut toimimaan 20 minuutin taistelullakaan, joten luovutin ja poljin sitten kuurona. Ehkä vähän tavallista vähemmän raskas tulos, mutta mitään vertailukelpoista ei taaskaan. Se pyörän wattimittari aloittaa sekoilunsa nyt jo melkein heti alusta. #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla, mutta siellä oli haamukäyttäjä taas varannut koko aamun tyhjän päiten. Onneksi sähkö taas tänään halpaa, joten panin hikipyykit omaan koneeseen pyörimään. Kävin suihkussa, sitten panin riisipuuron kiehumaan. Söin leivät ja hirssipuuron. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Debugasin kuulokkeita. Kyllä ne taas pariutuivat, mutta melkein minuutti siinä meni, kun hyvänä päivänä menee vain pari sekuntia. Pariutuivat ne salillakin lopulta, mutta sen jälkeenkään ei kuulunut mitään. Testasin siellä lankakuulokkeillakin eliminoidakseni lähtöpään. #

Ripustin pyykit. Annostelin riisipuuron ja nostin parvekkeelle jäähtymään. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Join termarillisen kahvia, tuoretta vaihteeksi. Debugasin lokiskriptiäni. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. -1,5 °, kohtalainen etelätuuli, pilvistä, ja sakeaa lumisadetta melkein koko matkan; vasta palatessani aivan loppumatkasta poutaantui ja selkenikin taas. #

Lumisade oli vähän latistanut joutsenten soidinta, näyttivät nyt enimmäkseen keskittyvän ruokailuun#

Kotiin palattuani lakaisin lumet parvekkeelta. Panin potut ja tattaririisiä kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Pottujen kypsyttyä keitin samoilla vesillä vielä kanamunat. #

Kirjoittelin tätä. Ripustin pyykit. #

Pyöräilyä 453 km viime kuussa (huoltoonviennistä alkaen). Hyvä tulos, koska kelit oli’t niin erinomaiset, mutta nyt jo viikon ollut taukoa (olisin kylläkin väittänyt että jo ainakin kaksi) näiden lumisateiden takia, jotka näkyvät jatkuvan ainakin vielä ensi viikollakin. Niiden takia en ole vielä perhosbaariakaan pystyttäny. #

Viihdekulutus #