Nousin 7.36. Ei väsyttänyt. #

Nukuin tarkoituksella niin pitkään kuin nukutti, koska sähkön hinnassa oli aamupäivällä isoin piikki sitten joulukuun. Ajastin itseni salille sen ajaksi salille. #

Tein 1jmv:t, vaakaprässiä, reidenkoukistukset ja pohkeet, ja loppuvenyttelyn jälkeen vitkuttelin vielä puoli tuntia pyörää polkien. #

Kävelin kotiin. Söin leivät ja riisipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Jatkoin sähkön ekselöintiä. Jo tammikuun lasku oli 40 % joulukuun laskua pienempi lähinnä hintojen vaihtelun takia. Kulutus väheni 4 %, lähinnä siksi kun en saunonut kertaakaan; muuten käytin edelleen ihan sokkona. #

Viime kuun lasku oli vielä 40 % sitäkin pienempi optimoinnin ansiosta. Tokihan viime kuu oli kolme päivää lyhyempikin, mutta päivien määrällä jaettunakin kulutus putosi vielä pari prosenttia, vaikka käytin taas saunaakin; nähtävästi pihistelin sitäkin enemmän (mm. kahvinkeittimen poltatuksesta). Ja sitäkin tunnollisemmin tein tuota tuntihintaoptimointia#

Saman palveluntarjoajan kiinteähintainen ekosähkö olisi tätä kirjoittaessani 17 % kalliimpaa per kilowatti, ja perusmaksu euron kalliimpi. Saattaisi olla huolettoman käytön arvoista, mutta sen hinnan kanssa olisi sitten jumissa seuraavat 2 vuotta. #

Siirtohinta laskee ensi kuussa#

Pumppasin renkaa ilmaisiin, ajelin Pateniemen kautta Ulapalle ja jätin pyörän huoltoon. Viikon viimevuotistakin aiemmin. Tulevaksi viikonlopuksi on pluskelejä luvassa, ja Rapakkotie saattaisi niiden jälkeen olla taas tavallisen paskana. #

Tietolinjan viereltä oli raivattu puita kiertoliittymän tieltä. #

Vein muovit keräykseen, ja sitten käppäilin vakiolenkkiä myötäillen, mutta päinvastaiseen suuntaan (kuin vakio-). #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #