Nousin 6.00. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein hauikset ja ojentajat, ja lopuksi kolme varttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Lunta sateli vain äärimmäisen heikosti enää, mutta yön aikana sitä oli tullut vielä. Kotiin palattuani oli kuitenkin parvekkeelta ehtinyt jo sulaa sen mitä siinä vielä aamulla oli. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Join termarillisen aamukahvia. Vastasin kanta-asiakasohjelmia käsittelevään gallupiin. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. -0,5 °, enimmäkseen pilvistä, kohtalainen itätuuli, edelleen hyvin heikkoa lumisadetta. ”Osassa väylästön hoitoa viivettä ja puutteita lakon vuoksi”, varoitteli kaupungin liukkausvaroitustekstiviestipalvelu aamulla, ja kyllä sen juuri ja juuri huomasi. Enemmän vaikutti kirjaston lakko, kun en päässyt käymä(lä)än siellä välikusella. #

Hankikorreja (tm.) oli vaikka kuinka paljon, ensin salmenrannassa ja sitten lisää Pikisaaressa. Takatalvi lienee hidastanut näidenkin tuloa, tai ainakin viimevuotisen näin puolitoista viikkoa aiempana vuodenpäivänä#

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron ja paistoin lohifileen. Seuraavat halvat sähköt vasta huomenna myöhään illalla, isoin piikki tässä tänä iltana. Mutta olin onnistunut pienentämään energialaskua vielä 4 % huhtikuisestakin, vaikka maaliskuu oli kolme päivää pidempi, sen keskimääräinen kilowattitunnin hinta kalliimpi, ja piikit paljon isompia#

Viihdekulutus #