Nousin 4.57. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Heikko tuuli, selkeää, +2 ° jo lähtiessäni. #

Aika paljon rusakoita, ja rastaita tietenkin, muttei juuri muuta. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani söin hirssipuuron, sitten pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Söin leivät. Join termarillisen aamukahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +7 °:een lämpeni, eli kauas jäi ennusteen +11:stä, mutta ihan hyvä ajokeliksi toki silti. Tuuli kohtalainen, lounaasta, selkeää. #

Ensimmäinen nokkonen lenteli heti koti kotikorttelin kulmalta käännyttyäni. Niitä näkyi sitten taas runsaasti ja siellä täällä, yhdestä sain kelvollisen kuvan#

Kuikuilin taas kuntoradalle, nyt Korvenkyläntien ylikulun kohdalta. (Openstreetmapista on kadonnut koko kuntorata jostain syystä.) #

Se oli aluksi ihan hyväkuntoista, ja nappasin neitoperhosen! Vain sitruunaperhonen enää puuttuu tavallisimmista aikuistalvehtijoista, enkä niitäkään kyllä ennen viime kevättä ollut täällä nähnyt ylipäänsä yhtään. Niillä tosin oli kyllä ihan hyvä kesäpolvikin sitten, että luulisi jonkun edes taas selviytyneenkin. #

Hönttämäen jälkeen reitti huononi selvästi, tai siis edelleen hyvien, kuivien osuuksien välissä oli paljon pitkiä, pehmeitä polanteita niin, että piti taluttaakin välissä. Mutta taistelin Talvikankaan risteykseen asti, kun parhaita käärmeapajia siellä on. Muttei kyitä näkynnä. #

Eikä muutakaan kummoisempaa sen jälkeen. Töyhtöhyyppä oli taas lahdenrannassa, yhtä arkana kuin viimeksi#

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, astianpesukoneen ja pyykkikoneen pyörimään ja kävin suihkussa. Panin riisipuuron kiehumaan ja söin päivällisen. Paistoin porkkanatikut. Ripustin pyykit. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Olin unohtanut pesuainekapselin kokonaan, mutta vain yksi pikkulautanen näytti siltä kuin ei olisi pesussa käynytkään; muut olivat ihan yhtä puhtaita kuin kapselin kanssa pestyinäkin. #

Paistoin kasvispiirakan ja vielä pizzan. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2022-05-06 20.43.15 2022-05-07 12.22.30 #
Muuttumaton: Eikä muutakaan kummoisempaa sen jälkeen. Töyhtöhyyppä oli taas lahdenrannassa, yhtä arkana kuin <a href="https://marginaa.li/2022/04/19/19-huhtikuuta-2022-kattoja/#post40102-p13-hv05id0hcg3pn3o6ys4bw0020">viimeksi</a>.Muuttumaton: Eikä muutakaan kummoisempaa sen jälkeen. Töyhtöhyyppä oli taas lahdenrannassa, yhtä arkana kuin <a href="https://marginaa.li/2022/04/19/19-huhtikuuta-2022-kattoja/#post40102-p13-hv05id0hcg3pn3o6ys4bw0020">viimeksi</a>.
Poistettu: Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, astianpesukoneen ja pyykkikoneen pyörimään ja kävin suihkussa. Panin riisipuuron kiehumaan ja söin päivällisen. Paistoin porkkanatikut. Ripustin pyykit. Paistoin kasvispiirakan ja vielä pizzan. Lisätty: Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, astianpesukoneen ja pyykkikoneen pyörimään ja kävin suihkussa. Panin riisipuuron kiehumaan ja söin päivällisen. Paistoin porkkanatikut. Ripustin pyykit.
 Lisätty: Tyhjensin astianpesukoneen. Olin unohtanut pesuainekapselin kokonaan, mutta vain yksi pikkulautanen näytti siltä kuin ei olisi pesussa käynytkään; muut olivat ihan yhtä puhtaita kuin kapselin kanssa pestyinäkin.
 Lisätty: Paistoin kasvispiirakan ja vielä pizzan.
Muuttumaton: Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän.Muuttumaton: Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän.

Viihdekulutus #