Nousi 8.45. Olisi nukuttanut vielä. #

Aamukahvin keitettyäni ja -puuron syötyäni silppusin salaatin. #

Hoitelin silppuhommia. Taittelin pyykit telineistä kaappiin. #

Join termarillisen aamukahvia. Koodasin. #

Vein jätteitä molokiin. Söin piirakkaa. #

Ajelin Joutsensillan urheilukaupoille. Budget Sportista ostin kynsikhät (M-koko, 5,95 €). Pyöräilytakkejakin etsin, mutta siellä oli vain yhtä yli budjetin -mallia, ja naapuri-Intersportissa ei sitäkään (vaikka siellä kaikki niin sikin sokin järjestetty että mahdoton löytääkään). #

XXL:ään ajelin sitten, ja siellä olisi ollut yksi ihmishintainen malli. Sovituskoppeja piti etsiä puoli myymälää, ja sitten piti jonottaa 10 minuuttia yhden vapautumista. Ja sisältäkin olivat niin pieniä, ettei hihoja mahtunut ojentamaan! #

Takin hihat olivat liian pitkät, mutta rinnan kohdalta ei yltänyt kiinni. #

Ajelin Prismaan. Hain viinakaupasta yskänlääkettä, ja sitten kävin ruokaostoksilla. #

Ajelin kotiin. Mennessäni +5 ° ja pilvistä, palatessani selkeää ja +7 °. Tuuli oli eilistä kovempi, mutta lämpimämmän tuntuinen, lännestä. Menomatkalla kiersin saarten rannat, paitsi Pookipolun loppupätkän skippasin. Senkin läpi kyllä pääsi jo eilen, mutta oli aika rapainen. Pöljänpään polku sen sijaan oli jo melkein kokonaan kuivunut. #

Kotiin palattuani panin saunan päälle ja härkäpapurouheen kiehumaan. #

Kävin saunassa, sitten panin tattaririisin kiehumaan ja paistoin kaalipapukanan. Söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. #

Pähkäilin tuota Openstreetmapin kuntoradattomuutta, ja päädyin kyselemään siitä suomikäyttäjäin foorumilla#

Viihdekulutus #