Nousin 5.34. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Lämmitin porkkanapapukalapihvit, keitin kahvin. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. #

Kävelin kotiin. Ihmettelin että miksi niin hiljaista ulkona, mutta helatorstai näköjään. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. Join termarillisen aamukahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Kohtalainen kaakkoistuuli, ja vähän eilistä vähemmän lämpöasteita, mutta ihan nokko silti shortsikeliksi, vaikka alkupuoli oli ihan umpipilvistäkin. Vasta metsää lähestyessäni alkoi sopivasti vähän ohentua niin että puitten varjotkin taas erotti. #

En ollut kameraa ottanut vielä edes valmiuteen, kun toukohärkä käppäili tien yli. Ruohikkoon asti kerkesi ennen kuin sain ensimmäisen kuvan, mutta onneksi sentään tunnistuskelpoisia sitten, joskaan eivät ehkä ihan lajitasolle, kun kahden Suomessa jäljellä olevan lajin erottelu on melko mikroskopiaa, enkä tietenkään vielä kuvia ottaessani tiennyt tuntomerkkien sijaintia. #

Olen joskus aiemminkin (ehkä viime kesänä) nähnyt noilla samoilla main toukohäräksi epäilemäni otuksen, mutta silloin en pysähtynyt, ja liekö kamerakaan ollut matkassa. Luulin kuitenkin kirjanneeni sen tänne, mutta enpä näköjään ole. #

Seuraava äkkijarrutuspaikka tuon jälkeen oli Aalikkokankaan takana, kun tiellä oli heinäperhonen sp.! Pakoonhan se tietenkin lensi. Kauan siinä kutvostelin, mutta ei se palannut, enkä nähnyt sitä puissakaan. Metsänoeksi olisin väittänyt, mutta niiden lentoaika on vasta heinäkuussa. #

Siinä kaikki merkittävämmät havainnot, loppumatkan kamera oli turha. #

Palatessani kävin Prismassa. Vasta sieltä lähtiessäni alkoi taivas kunnolla seljetä. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #