Nousin 5.59. Väsytti aika paljon, jalat varsinkin aivan tuskaiset taas. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Lämmitin porkkanapapukalapihvit. Keitin kahvin ja aamupuuron. #

Kävelin salille. Tein olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä, ja lopuksi vatsalihakset. #

Kävelin kotiin. Enimmäkseen pilvistä. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Join termarillisen aamukahvia. Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. #

R. I. P. Koronavilkku. Omassa puhelimessani rajapinta kirjasi koko aikana vain neljä avainosumaa yhteensä, eikä yhtään altistumista. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Vajaa +20 °, kohtalainen tuuli kääntyi kaakosta eteläiseksi, eilistäkin vähemmän pilvenrakoja. Kamera ei ollut edes mukana, ja turha olisi ollutkin. Hyönteisistä lähinnä kimalaisia liikkeellä. Perhosista vain pari lanttua ja jokunen vihernopsasiipi. #

Raviradan kohdalla haisi etikka, niin kuin sitä olisi juuri jostain säiliöautosta vuotanut pitkän matkaa. #

Kotiin palattuani keitin tattaririisin ja huomisen kahvin. Söin toisen päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Join puoli litraa Clipperiä. Hoitelin silppuhommia. Vastailin isoon kasaan gallupkyselyitä. Viimeistelin tämän. #

Kävin suihkussa. #

Muokkaukset #

2022-06-01 17.32.26 2022-06-01 20.44.15 #
Muuttumaton: Join termarillisen aamukahvia. Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia.Muuttumaton: Join termarillisen aamukahvia. Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia.
Poistettu: <a href="https://yle.fi/uutiset/3-12469591">R. I. P. Koronavilkku</a>. Omassa puhelimessani rajapinta kirjasi koko aikana vain <a href="https://marginaa.li/2022/01/09/9-tammikuuta-2022/#post38899-p7-2m5v2p1134oe4ewsh6v3cw1bd">kolme avainosumaa</a> yhteensä, eikä yhtään altistumista. Lisätty: <a href="https://yle.fi/uutiset/3-12469591">R. I. P. Koronavilkku</a>. Omassa puhelimessani rajapinta kirjasi koko aikana vain <a href="https://marginaa.li/2022/01/09/9-tammikuuta-2022/#post38899-p7-2m5v2p1134oe4ewsh6v3cw1bd">neljä avainosumaa</a> yhteensä, eikä yhtään altistumista.
Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Vajaa +20&#160;°, kohtalainen tuuli kääntyi kaakosta eteläiseksi, eilistäkin vähemmän pilvenrakoja. Kamera ei ollut edes mukana, ja turha olisi ollutkin. Hyönteisistä lähinnä kimalaisia liikkeellä. Perhosista vain pari lanttua ja jokunen vihernopsasiipi.Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Vajaa +20&#160;°, kohtalainen tuuli kääntyi kaakosta eteläiseksi, eilistäkin vähemmän pilvenrakoja. Kamera ei ollut edes mukana, ja turha olisi ollutkin. Hyönteisistä lähinnä kimalaisia liikkeellä. Perhosista vain pari lanttua ja jokunen vihernopsasiipi.

Viihdekulutus #