Nousin puoliltaöin keittämään kahvin ja paistamaan porkkanapapukalan, sitten jatkoin nukkumista. #

Nousin 8.56. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein kolmisen varttia lihashuoltoa, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. #

Kävelin kotiin. Alkumatkasta ripotteli vähän vettä, puolivälin jälkeen ei enää. #

Kotiin palattuani säädin pyörän vaihteita, sitten voitelin kameran jalan ja valjaan. Pyörän ketjun silikonilitkua siihen jalkaan on saanut olla lisäämässä melkein joka toinen päivä, joten kokeilin nyt sen sijaan eilen ostamaani aseöljyä#

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. Silppusin salaatin. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join termarillisen yökahvia. Kirjoittelin tätä. #

Ekselöin taas sähköä. Viime kuu oli kallein sitten joulukuun: energiamaksu oli melkein puolet edelliskuuta enemmän, vaikka kulutusta oli melkein 10 prosenttia vähemmän. Eikä siellä mitään tolkuttoman isoja yksittäisiä piikkejä ollut, vaan kun kilowatit ovat jatkuvasti kalliita, niin pelkkä perustason kulutus kerryttää laskua, ja välillä oli pakko tehdä lisähommatkin kalleilla tunneilla, kun halpoja ei kerta kaikkiaan ollut. #

Viihdekulutus #