Nousin 5.52. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein 1jmv:t, selänojennuksia, vaakaprässiä ja pohkeet. #

Kävelin kotiin. Ei näkynyt juurikaan perhosia nyt, joku yksittäinen tesmaperhonen vain. #

Söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukalan. #

Aioin viedä jätteitä molokiin, mutta roska-auto oli justiinsa sinne tulossa. Aiemmin se sattui samaan aikaan sinne melkein joka kerta kun olin roskia viemässä, mutta nyt viime aikoina ei, kun olen vienyt jätteet yleensä joko salille tai pyörälenkille lähtiessäni. #

Istuin ja odottelin nonogrammeja täytellen, ja kauan se siellä molokilla hääräsikin. #

Jätteet vietyäni join termarillisen kahvia. Kirjoittelin tätä. Vastasin pitkään päivittäistavarakauppakyselyyn. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Kotiennusteessa +15, kaupungin – +20 °, mutteipä hiki tullut pitkät päälläkään. Ne olivat kylläkin enemmän laiskuutta kuin laskelmointia, sillä en jaksanut lotjata aurinkovoiteen kanssa. Kohtalainen länsituuli, puolipilvistä. #

Alkumatkasta vain tesmaperhosia harvakseltaan. Ensimmäinen lanttu vasta Jääsalontien varrella, ensimmäiset hopeatäplät vasta vähän ennen Huhtakalliontietä. Sen jälkeen pilvistyi enimmäkseen pilviseksi. #

Siili mateli Huhtakallion tien yli niin litteänä, että iNaturalistin tekoäly ehdotti sen lajiksi kärppää. #

Metsään tullessani selkeni enimmäkseen selkeäksi. Ensimmäinen metsänokiperhonen! Vähän ampumaradan tien jälkeen. Olinkin tähän varautunut, sillä eilen tuli ensimmäinen karkeistettu ilmoitus jostain täältä#

Kiulukankaan ja Talvikankaan välillä kiitäjä! En edes heimoa tunnistanut, vaikka/koska se liikkui niin nopeasti, vaan luulin vain supernopeaksi ritariperhoseksi, eikä siksi siellä tilanteessa edes harmittanut, etten saanut kovin hyviä kuvia. Onneksi yksi oli tekoälytuurilla osunut sen verran, että tunnistettavaksi uskoisin.  #

Orvokkihopeatäplät olivat vähän rauhoittuneet, muttei yhtä hyviä tilaisuuksia kuin viimeksi#

Yksi haapaperhonen hirvilinjalla, muualla kaksi epäselvää (mutta mikäpä muukaan semmoinen iso ja tumma tällä hetkellä olisi). #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Vaihdoin sykemittarin patterin (Varta 2/2). Edellinen (Varta 1/2) kesti vain 2,5 kk, mutta 3888,0 km, mikä on enemmän kuin sitä edellisen Rainbow’n 3628,9 km, johon sisältyi vielä sitäkin edellisen patterin lukemat (koska olin unohtanut päivittää vaihdon Garminin tietoihin). #

Muokkaukset #

2022-07-06 19.24.14 2022-07-06 20.54.37 #
Muuttumaton: Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän.Muuttumaton: Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän.
 Lisätty: Vaihdoin sykemittarin patterin (Varta 2/2). <a href="https://marginaa.li/2022/04/20/20-huhtikuuta-2022/#post40110-p13-qgr3btw2fh003boquydhkn53g">Edellinen</a> (Varta 1/2) kesti vain 2,5&#160;kk, mutta 3888,0&#160;km, mikä on enemmän kuin sitä edellisen Rainbow'n 3628,9&#160;km, johon sisältyi vielä sitäkin edellisen patterin lukemat (koska olin unohtanut päivittää vaihdon Garminin tietoihin).

Viihdekulutus #