Nousin 9.42. Ei väsyttänyt. #

Panin hirssipuuron kiehumaan, sitten söin aamupuuron. #

Paistoin kasvispiirakan, silppusin salaatin, pakastin hirssipuuron. #

Ukkonen jyrähteli muutaman kerran, sitten alkoi vesisade. #

Söin hirssipuuron. Join termarillisen kahvia. Salamanisku räpsäisi sähköt poikki pari kertaa lyhyen ajan sisällä, ja kaukolämmönkin tappoi#

Käynnistin pöytäkoneen. Hoitelin silppuhommia. #

Deltacon virtapankin ulostuloliitin oli mennyt huonoksi, ja nyt kun tutkin sitä tarkemmin, niin sehän olikin jo pullistunut pilalle koko läpyskä. Ensimmäiset vuodet sille oli aika vähän käyttöä, mutta viimeinen puoli vuotta sitten melkein päivittäin, kun pörssisähkön kanssa joutui värkkäämään. Eli varsin lyhyeksi jäi aktiivinen käyttöikä. #

Hyvä ettei yöllä ladatessa tuohon pöydälle räjähtänyt, ennen kuin huomasin. #

Kävin Prismassa. Ennusteessa oli vesisadetta, mutta eipä tuo ukkostakaan ollut osannut oikein ennustaa. #

Portaikon seinällä muurisammalkoisa, uusi. #

Leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. Tukan ensimmäistä kertaa Remingtonilla. Turhan monimutkainen, kun joutuu kahta eri kampaa käyttämään (kammattoman osuuden lisäksi), ja kummallakin kammalla on oma pituussäätimensä. #

Kampojen kiinnitys vaikuttaa myös aika epäilyttävältä, tai siis sen kestävyys. Istuvat nimittäin aika napakasti paikallaan, mutta mitään vapautusvipua ei ole, vaan niitä pitää vain repiä niin että irtoavat. #

Terä kuitenkin vähän entistä leikkuria hellävaraisempi, kun en saanut tällä ihoa rikki. #

Söin piirakkaa. #

Tilasin taittuvan leikkuulaudan Cdonilta. Entinen meni taitoskohdasta halki, mutta se oli sentään ollut yli 20 vuotta käytössä, että vähän paremmin kesti kuin tuo partavinkki. #

Paistoin kaalipapukanan. #

Muokkaukset #

2022-07-16 19.41.23 2022-07-16 21.33.46 #
Muuttumaton: Tilasin <a href="https://eu.josephjoseph.com/products/chop2pot-chopping-board-black">taittuvan leikkuulaudan</a> Cdonilta. Entinen meni taitoskohdasta halki, mutta se oli sentään ollut yli 20 vuotta käytössä, että vähän paremmin kesti kuin tuo partavinkki.Muuttumaton: Tilasin <a href="https://eu.josephjoseph.com/products/chop2pot-chopping-board-black">taittuvan leikkuulaudan</a> Cdonilta. Entinen meni taitoskohdasta halki, mutta se oli sentään ollut yli 20 vuotta käytössä, että vähän paremmin kesti kuin tuo partavinkki.
 Lisätty: Paistoin kaalipapukanan.

Viihdekulutus #