Nousin 9.29. Ei väsyttänyt. #

Keitin potut. Söin aamupuuron, join termarillisen kahvia. #

Vein jätteitä molokiin, muovit keräykseen ja sitten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Kotiennusteessa vajaa +17 °, heikko lounaistuuli. Alussa puolipilvistä, tallille tullessani alkoi pilvistyä umpeen, Hiukkavaaraan tullessani taas selkiytyä, ja loppumatkasta oli jo enemmän selkeää kuin pilveä. #

Heti tallin jälkeisen suoran alussa poikkimessinkiyökkönen! Onneksi oli suhteellisen rauhallinen, niin että sain jokusen onnistuneenkin otoksen, vaikka valo alkoi jo olla aika huono. #

Keisarinviittoja aiempaa vähemmän, mutta lähinnä siksi, että pilvistä oli niiden vahvimmilla alueilla. Haapaperhosista jäljellä vain yksi etusiipi Kalimenojan mutkalla. Metsänokiperhosia siellä täällä, ehkä eniten tähän mennessä. Angervohopeatäpliä edelleen metsänokiperhosta enemmän, orvokkihopeatäpliä muutama. Nokkosperhosia laskin kolme, ja neitoperhosen toukka mönki Metsokankaalla. #

Tämänkinpäiväinen kyy oli raatona#

Auranmajan kohdalla potkurikone lensi länteen. Maanmittauslaitoksen käytössä, näköjään jo vuodesta 1976 saakka#

Takki oli liikaa, mutten taas jaksanut läträtä aurinkovoiteen kanssa. Offiakin olisi metsäosion alussa tarvinnut, mutta kummasti sääsketkin vähenivät sitten kun pilvistyi, vaikka aiemmin ne ovat pikemminkin varjopaikoissa iskeneet. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, kävin suihkussa, venytin pohkeet, ja sitten söin päivällisen. Ulkona alkoi sadekuurous. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #