Nousin 9.17. Yli 11 tuntia nukkumista taas, ja vieläkin olisi nukuttanut. #

Ajoin pyörällä salille. Tein selkää ja rintaa. Ajelin kotiin. Mennessäni oli poutaa, palatessani heikko vesisade. #

Söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kävin ajelemassa typistetyn vastapäiväkierroksen. Sadepilviä leijui horisontissa koko matkan, mutta vain Talvikankaalta Heikinharjuun sateli heikosti. Havainto- ja kuvasaalis jäivät kuitenkin heikoiksi. Perhosia oli kyllä kohtalaisesti sateesta huolimatta, muttei mitään uutta tai erikoista. #

Loistokultasiipiä ehkä vähän aiempaa enemmän, muita vain saman verran tai vähemmän. Maikkulan vesipostilla ehkä amiraali, jollei sitten ohdakeperhonen. Ainut tuntematon laji tuli kirjaimellisesti omalta kotiovelta. #

Oikaisin tallilta Prisman kautta kotiin. #

Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #